Is een Hitman: Absolution pre-order wel zo slim? Game is een puinhoop, aldus review van PCGamer

http://img.psx-sense.nl/images/file/img_50a1674c8e9c8.jpg

Het lijkt erop dat Hitman: Absolution toch niet zo’n spannende titel is als dat we dachten. PCGamer geeft de game namelijk slechts een 62 uit 100 punten in hun review, wat nou niet echt gunstig is. PCGamer staat bekend als betrouwbaar medium als het om reviews gaat en hun verleden van reviews wijst er nou niet echt op twijfelachtige recensies.

Uiteraard gaat het hier wel om de PC-versie maar sommige punten zoals het feit dat het verhaal verschrikkelijk is zijn natuurlijk ook van toepassing op de PS3-versie. De levels zijn volgens de review vooral klein en je objectives bestaan meestal uit het openen van een deur en dus niet iemand vermoorden.

De A.I. zou ook vreselijk zijn en in tegenstelling tot de vorige Hitman-games moedigt deze game je heel erg aan om bewakers te vermoorden. Alhoewel de contracts mode wel te doen was volgens de review is de game over het algemeen nou niet bepaald de moeite waard. Cutscenes bestaan bijvoorbeeld voornamelijk uit Agent 47 die faalt om iemand te vermoorden, niet echt diepgaand dus.

We raden je aan dus nog even af te wachten met de pre-orders, er komen deze maand een hoop games uit dus het kan geen kwaad goed op te letten wat je gaat kopen en wat niet. Uiteraard volgt onze review ook spoedig en daarin kun je lezen wat wij van de game vinden.

Harde actie in de filmtrailer van Hitman Agent 47
Gepubliceerd op 12 Feb, 2015 om 12:20
Hitman: Agent 47 uitgesteld naar de zomer van 2015
Gepubliceerd op 18 Okt, 2014 om 14:59
Rupert Friend als Agent 47 gespot op de set van de Hitman film
Gepubliceerd op 19 Feb, 2014 om 16:55
Acteur Zachary Quinto is toegevoegd aan de cast van de nieuwe Hitman film
Gepubliceerd op 3 Feb, 2014 om 13:30
  1. Anoniem -   
    217.122.5..xxx's avatar

    thanks!!

  2. Anoniem -   
    94.209.207.xxx's avatar

    Fan van de Hitman series dus komt er zeker in!

  3.    3087 XP
    Patr!ck's avatar

    haha lachen

  4.    325 XP
    Solit_J's avatar

    Ik snap er niks van…kijk de sniper challenge loopt als een zonetje.
    Moet wel zegen dit komt van de zelfde mensen die max payne een 55 uit 100 gaven en anderen site’s deden dit af door de game gold awards te geven.

    persoonlijk vindt ik het oordeel van PCGamer alles behalve objectief en rechtvaardig, dit door scores in het verleden die zwaar tegen gesproken worden door andere groten game site’s

    Ga hem zeker halen want de firstlook edition van hitman deed me niks dan gerust stellen

  5.    1439 XP
    VinnieWalker's avatar

    De GameInformer waar de GTA V special in stond gaf de game een 8.25 of een 8.75. En die hadden wel een console versie gereviewed. Voor de mensen die twijfelen is het dus belangrijk om de reviews in de gaten te houden.

  6.    322 XP
    abrain's avatar

    Echt niet! mijn pre-order blijft staan heb er zin in.

  7. Anoniem -   
    62.163.77..xxx's avatar

    Meh , neem hun mening met als een korreltje zout . Ik vel mijn eigen oordeel wel

  8.    6600 XP
    Flaming_Kaiser's avatar

    Tegenwoordig is het wel een rage om lage cijfers te geven. Dus ik trek me hier niks van aan. Het zag er fantastisch uit.

    ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

  9.    236 XP
    RS-010's avatar

    Die van mij staat al een tijdje en blijft gewoon staan heb er zin in !

  10. Anoniem -   
    80.57.252..xxx's avatar

    Laat mijn pre-order gewoon staan ๐Ÿ™‚ Ik bepaal zelf wel of Hitman Absolution goed is of niet ๐Ÿ™‚

  11. Anoniem -   
    Chris's avatar

    Ik heb hem uitgespeelt en hij is echt wel vet he je kunt hem op meerdere manieren uitspelen

  12.    2737 XP
    moes's avatar

    Boris van gamekings zei dat die game super vet is. Ik geloof eerder in Boris dan die troll.

  13.    2737 XP
    moes's avatar

    @80.57.252..xxx:

    verstandig ๐Ÿ˜€

  14. Anoniem -   
    212.83.208.xxx's avatar

    Leuk voor PCGamer dat ze zo een score geven. Ik trek me zo wie zo niets aan van al die reviews op game websites. Het is mij maar al te vaak gebeurd dat een game een slechte review score kreeg en ik de game wel leuk vond. Dus wat zegt nu zo’n review ? helemaal niets (althans voor mij dan).

    Ik heb de sniper challenge meerdere keren gespeeld en daar had ik verder niets op aan te merken, vind het lekker spelen. Hitman: Absolution haal ik dus op zeker. Mocht de game dan toch tegen vallen ruil ik hem wel om voor een andere game.

    Vind het persoonlijk wel raar dat jullie raad gaan geven om af te wachten met pre-orders ??? dat moet iedereen toch voor zich uitmaken en dat allemaal omdat een pc game website een slechte review score geeft …

    Iedereen moet zelf bekijken of hij/zij de game leuk vind daar heb je geen review voor nodig ๐Ÿ™‚

  15. Anoniem -   
    94.214.15.xxx's avatar

    @212.83.208.xxx: er staat bij waarom we aanraden voorzichtig te zijn.

  16. Anoniem -   
    109.129.115..xxx's avatar

    zo wie zo 49 โ‚ฌ voor de Benelux editie

  17. Anoniem -   
    89.146.57..xxx's avatar

    Best vreemd, alle reviews die ik lees zijn uitermate positief! Mijn preorder blijft lekker staan, kom maar op! nog een weekje ๐Ÿ˜€

  18.    787 XP
    I_Eat_Noobsz's avatar

    Jammer.

  19. Anoniem -   
    86.85.75..xxx's avatar

    Thnx, even wachten dus, en rennen naar de winkel voor Ops2 :0

  20. Anoniem -   
    Naam…'s avatar

    Ik zei t, ik zei t, ik zei t!! Deze game gaat een teleurstelling worden!!

  21.    450 XP
    Don Pulliany's avatar

    Na dit te lezen ga ik toch wel twijfelen!

  22. Anoniem -   
    77.161.71..xxx's avatar

    Gezeur ,ik haal hem zo ie zo!

  23.    949 XP
    Patrick.G's avatar

    Reviews zijn bedoelt voor mensen die twijfelen om een game te halen. Echte fans zullen de game sowieso wel halen, no matter what. Ik vind het ook een beetje raar dat je iets afraad vanwege รฉรฉn negatieve review van een andere website. Als je zelf een eigen review had, waarin je vertelt dat de game gewoon barslecht is, en het afraden om het te kopen, dan snap ik het nog wel. Maar omdat je iets afraad omdat iemand anders iets zegt, terwijl je de game zelf nog niet hebt gezien of gespeeld, tja.. dat vind ik best een bijzondere keuze.

  24. Anoniem -   
    80.56.21..xxx's avatar

    Hitman is een AAA game en waren allemaal goed, dus lijkt me sterk dat ze deze game verklooten