Hitman: Absolution reviews stromen binnen, overwegend positief

We gaven je vorige week de waarschuwing dat Hitman: Absolution wel eens slecht kon uitpakken. PCGamer was niet erg positief over de game en gaf de game een 62 uit 100.

Alhoewel een paar reacties wat minder zeker over de kwaliteit van de titel waren, was de stemming over het algemeen toch positief over deze game. Gelukkig kunnen we dan ook melden dat de reviews overwegend positief zijn.

OPM – 9/10
Eurogamer – 7/10
Videogamer – 5/10
Joystiq – 4/5
Gamespot – 7.5/10
NowGamer – 8/10
CVG – 9/10
God Is A Geek – 8/10
Kotaku – ‘Yes’
Game Informer 8.8/10
Gametrailers – 6.9/10
OXM – 9/10
Xbox 360 Achievements – 83/100
IGN – 9/10
Shacknews – No score
Duimschroef – 9/10
Eurogamer.cz – 8/10
PureSophistry – 9/10
VicioJuegos – 91/100
Playfront – 9/10

Met slechts 3 (inclusief PCGamer) matige beoordelingen en een waslijst met positieve tot erg positieve reviews lijkt het er op dat de game toch goed in elkaar zit. Waar de PCGamer bijvoorbeeld puur focuste op de PC versie, geeft de OPM (Official PlayStation Magazine) de PS3 versie gewoon een dikke 9.

Hitman: Absolution ligt officieel vanaf dinsdag in de winkels, maar is al in meerdere (web-) winkels gespot of verzonden.

Harde actie in de filmtrailer van Hitman Agent 47
Gepubliceerd op 12 Feb, 2015 om 12:20
Hitman: Agent 47 uitgesteld naar de zomer van 2015
Gepubliceerd op 18 Okt, 2014 om 14:59
Rupert Friend als Agent 47 gespot op de set van de Hitman film
Gepubliceerd op 19 Feb, 2014 om 16:55
Acteur Zachary Quinto is toegevoegd aan de cast van de nieuwe Hitman film
Gepubliceerd op 3 Feb, 2014 om 13:30
  1.    948 XP
    Timutz's avatar

    Ik ga m vanavond ff spelen. Heb m vanmiddag idd al bij frs kunnen kopen.

  2. crew Redacteur -    2017 XP
    aarjen116's avatar

    @Timutz: Het is zondag…

  3. crew Management -    4208 XP
    M4GN3T's avatar

    @aarjen116: Op zondag zijn Free Record Shops op het centraal station e.d. vaak open 😛

  4. Anoniem -   
    84.83.180..xxx's avatar

    @aarjen116: idd en geen koopzondag

  5.    636 XP
    klapper's avatar

    Van de week ook maar kopen !

  6.    209 XP
    J-055's avatar

    Zeer vermakelijk spel.
    Het verveelt niet zo snel
    als NFS of AC3… vind ik.

  7. Anoniem -   
    Jody's avatar

    Hitman wordt dus een hit.

  8.    440 XP
    Scholtenbrau's avatar

    @aarjen116: Misschien woon je in Staphorst of Urk, maar in de rest van Nederland zijn de winkels ook steeds meer op zondag geopend. 😉

  9.    236 XP
    RS-010's avatar

    Heb hem sinds gister wel een kick spel maar best pittig op een hoge moeilijkheidsgraad.

  10. Anoniem -   
    94.209.207.xxx's avatar

    Had hem gister al binnen gekregen helaas nog geen tijd

  11.    1187 XP
    Tom-Zwolle's avatar

    power unlimetid een 96/100 Gold Award

  12.    948 XP
    Timutz's avatar

    @aarjen116:
    In rotterdam is het elke zondag koopzondag

  13.    248 XP
    KingOfPop1981's avatar

    Neem al jaren reviews van gesponsorde bronnen niet meer serieus. Want als je matige tot slechte games een top review geeft (zoals bijvoorbeeld COD BO II) dan ben je niet geloofwaardig meer.

    Hitman inmiddels zelf ervaren en vind het echt een aanrader.

  14.    948 XP
  15. Anoniem -   
    84.84..xxx's avatar

    Heb hem gister bij de intertoys al gekocht, kon ik wel om lachen want vorige week zaterdag wilde iemand blops 2 kopen en toen legden ze uit dat het verboden is om een game voor de release te verkopen.

    Vindt de game vet, contracts zijn leuk om te doen en omdat je op verschillende manieren missies kan halen heeft het ook zeker replay waarde.

  16.    367 XP
    The Hunter's avatar

    @aarjen116: Almere Stadshart jonge! Elke zondag geopend!

  17. Anoniem -   
    77.249.123..xxx's avatar

    Is dit dus een aanrader?

  18. Anoniem -   
    dafish's avatar

    Ik vind hem heel vet. En de kills met shotgun en knife zijn zo geweldadig in beeld gebracht dat het weer vet lache is. Wat ben ik blij net deze game!

  19.    3260 XP
    tyger1's avatar

    De mijne komt Woensdag toe met bpost ( Hoop ik )