Op dit moment is het een kwestie van wachten, wachten totdat de next-gen consoles worden aangekondigd en het console gaming naar een hoger niveau wordt getild. Het ziet er naar uit dat PC-ontwikkelaar Blizzard hier ook op in gaat spelen met hoogstwaarschijnlijk een nieuwe MMO.

Blizzard kennen we natuurlijk allemaal van onder andere World of Warcraft en Starcraft II voor de PC, maar Blizzard wil graag haar imperium uitbreiden. Zo zijn er op de website van Blizzard enkele nieuwe vacatures verschenen die zich focussen op de next-gen gaming, met een mogelijke optie voor de consoles? Zo zijn er onder andere vacatures vrijgekomen voor Design Department Manager, Environment Artists en Graphic Designers en de eis die voor Design Department Manager wordt gesteld is dat je ervaring moet hebben met zowel PC, als console games.

“A requirement that Blizzard is looking for in their Design Department Manager position would have experience with shipping AAA PC, or console titles.”

Buiten de openstaande vacatures is er nog helemaal niks bekend, dus we wachten geduldig af op nieuwe informatie. Eerst maar eens uitkijken naar de consoles zelf.