De PlayStation 3 mag dan naar verluid wel aan zijn laatste dagen bezig zijn, Sony heeft nog ettelijke titels klaarstaan om de console van een waardige zwanenzang te voorzien. De Vita heeft in de ogen van vele gamers gefaald, maar Sony blijft proberen om de handheld naar ongekende hoogten te stuwen. En wat de tot dusver nog hypothetische PlayStation 4 betreft… daar zullen ook al wel heel wat games voor in de stijgijzers staan.

Het is dan ook niet meer dan logisch dat er geregeld trademarks opduiken voor titels waar we nog nooit van gehoord hebben. Dit jaar heeft Sony er één ingediend voor een game die ‘Knack’ heet, al is die titel meteen ook alles wat we over het spel weten. Wordt het een volbloed PS3 game of een titel voor het PSN? Een game voor de PlayStation 4 of een potentieel pareltje voor de Vita? Joost mag het weten.

Zolang er geen officiële aankondiging volgt of er meer geruchten de kop opsteken op het wereldwijde web, kunnen we niet weten waar ‘Knack’ voor staat. Laat gerust je verbeelding spreken in de comments.