Het duurt iets minder dan vier maanden, maar dan kunnen we hopelijk gaan genieten van Naughty Dog´s laatste creatie. Het veelbelovende The Last of Us lijkt weer een kwalitatief zeer goede titel te worden. Een game die eigenlijk wel een speciale editie verdient zou je zo denken. In december zei de studio via een medewerker dat men toen aan het kijken was of dit mogelijk zou kunnen zijn.

Nu lijkt er toch zo´n speciale editie te komen, want CVG zag dat de Italiaanse Amazon The Last of Us: Special Limited Edition als product heeft opgenomen in het assortiment. Dit ondanks een ontbrekende officiële aankondiging. Het pakket bevat vanzelfsprekend de game, een metalen waterfles, een sticker voor PS3 en DualShock met artwork, 30 dagen PS Plus en als afsluiter de Sights and Sounds DLC. Hierin zit de soundtrack van de game, een dynamisch thema en Winter Ellie en Joel avatars.

Alles bij elkaar ben je bij Amazon €89.99 kwijt, maar het is nog afwachten of die prijs hier hetzelfde zal zijn als deze versie ook naar Nederland komt. Hieronder kun je The Last of Us: Special Limited Edition eens goed bekijken.