http://playsense.nl/images/file/img_511239d4688fc.jpg

Het lijkt inmiddels wel bijna zeker dat Sony dit keer de nieuwe PlayStation-console eerder laat zien dan Microsoft dat doet met de Xbox. Zo schrijft CVG dat Sony geleerd heeft van de harde les die zij moesten leren met de lancering van de PS3. Zo kwam deze ruim 18 maanden na de Xbox 360 in de schappen te liggen en kostte de console net zoveel als de Xbox 360 en Nintendo Wii gecombineerd.

Sony wil dit natuurlijk niet nog een keer beleven en ze willen de markt weer domineren zoals men dat ten tijde van de PlayStation 2 en eerste PlayStation wisten te doen. Insiders van CVG bevestigen tegenover de website dat 20 februari Sony’s grote dag is en dat we dan eindelijk de PS4 mogen gaan zien.

Een werknemer van Microsoft, die tegenover CVG anoniem wilde blijven, kwam ook met een reactie. Hij zei het volgende: “Victory will go not to those who make the most noise, but those who make the most impact”. Oftewel, “overwinning gaat naar niet naar diegene met het meeste lawaai, maar degene die het meeste impact weet te maken”.

Volgens CVG is er geen twijfel over mogelijk, Sony gaat de PS4 laten zien nog voordat Microsoft de kans heeft gekregen.