http://playsense.nl/images/file/img_51140d7500768.jpg

Yves Guillemot, de grote baas bij Ubisoft, had vandaag een meeting met de aandeelhouders van het bedrijf en ook hij deed een uitspraak over de next-gen consoles. Je hebt het vast al wel gemerkt op PSX-Sense, het is één en al next-gen nieuws en de hype voor 20 februari wordt met de dag groter. Het zou dan eigenlijk ook wel een stunt zijn als Sony niet de PS4 aankondigt, maar die kans schatten we klein in.

De heer Guillemot vertelde aandeelhouders dat de next-gen consoles zullen gaan zorgen voor fantastische innovatie. Ubisoft heeft eigenlijk al een next-gen game in ontwikkeling, namelijk Beyond Good & Evil 2. Hij meldde ook dat de kosten de komende twee jaar na de lancering van de consoles niet zullen stijgen, puur omdat ze dan al veel van de engines klaar hebben liggen.

The chief executive at Ubisoft has said that the next cycle of Microsoft and Sony consoles will “bring innovation that will be fantastic for the industry”.

Yves Guillemot told investors on Thursday that the next generation systems “have fantastic potential” – though added that is was duty-bound to not disclose specific details.