De laatste jaren zijn veel uitgevers een uitstapje gaan maken naar live-action trailers naast de gewone trailers. Zo werkt EA geregeld samen met YouTube sensatie Freddie Wong en ook Square Enix trok Wong eind vorig jaar aan voor een video rondom Hitman: Absolution. Sony kwam onlangs met een God of War: Ascension live-action trailer en zo zijn er nog tig voorbeelden op te noemen.

Een logische keuze zou min of meer zijn om ook wat met The Last of Us te doen. Op dit moment is Sony daar voor zover wij weten niet concreet mee bezig, maar de mensen van Manifest Film zijn zelf al wel begonnen met een The Last of Us live-action webserie. Van de eerste episode is nu een teaser verschenen (zie hierboven) en binnenkort zal de eerste gehele episode op YouTube verschijnen.

Het ziet er indrukwekkend uit en smaakt zeker naar meer. Hoeveel episodes er zullen verschijnen en hoelang een episode per stuk is, is niet bekend. Zodra de eerste online gaat zul je die natuurlijk hier op PSX-Sense kunnen bekijken.