Iedereen die ook maar een beetje interesse heeft in de PlayStation weet dat 20 februari een bijzonder interessante dag zal zijn. Sony zal in New York iets gaan onthullen, zoals ze dat voorheen ook altijd deden op de zogenaamde ‘PlayStation Meeting’. Dat het om de PlayStation 4 gaat mag inmiddels wel duidelijk zijn, er zijn immers genoeg hints en geruchten die hier naar wijzen, maar een officiële bevestiging over wat Sony gaat onthullen is niet gegeven… of toch wel?

Een Japanse freelance journalist, Masakazu Honda, twitterde het volgende: “20th of this month. PS4 announcement venues have been e-mail[ed].”. Dit is vanuit het Japans vertaald, maar veel meer verduidelijking is niet echt nodig, de uitnodigingen voor de PlayStation 4 onthulling zijn verstuurd, of in zijn geval ontvangen. Nu komt het interessante, want Sony Computer Entertainment Worldwide President, Shuhei Yoshida, reageerde hierop met het volgende bericht op Twitter: “It will be at 8:00 am Japan time 21. Thanks in advance.”.

Met een reactie van Yoshida hierop bevestigen Honda en Yoshida (onbewust) dat de PlayStation Meeting 2013 inderdaad over de PlayStation 4 gaat. Dat gaat nog een interessante week worden volgende week. Al het nieuws zul je in de nacht van woensdag op donderdag hier op PSX-Sense kunnen vinden, aangezien we het vanzelfsprekend live zullen coveren.