http://playsense.nl/images/file/img_512388cc10340.jpg

Normaliter is februari een vrij rustige periode in de game industrie, maar het ziet er naar uit dat er toch genoeg te melden is in deze tijd van het jaar. Gisteren belegde Sony al een PS Vita event uit het niets en morgenavond staat het meest spraakmakende event op de planning, want de kans is groot dat de PlayStation 4 aangekondigd zal worden!

Toch blijkt niet alleen Sony wat te melden te hebben, want zojuist heeft Ubisoft laten weten dat ook zij een eigen event zullen organiseren in het thema van Assassin’s Creed en wel volgende week. Op 27 februari zal het event plaatsvinden – tijdstip onbekend -, maar wat ons precies te wachten staat is ook hier niet bekend. Komt de eerste informatie naar buiten omtrent DLC, de nieuwe Assassin’s Creed of wordt de eerste next-gen game aangekondigd?

Wij gokken, gezien Ubisoft’s historie en next-gen consoles, dat Ubisoft vooral titels gaat tonen voor de PS4 en hun support laat zien. Ubisoft was ook al groot supporter qua launchgames van de PS Vita en de WiiU.

Net wanneer je denkt dat het speculeren achter de rug is, komt het volgende geheimzinnige gebeuren alweer op ons af. We houden jullie op de hoogte!