Sony PlayStation telt af tot morgen met behulp van een aantal video’s die de evolutie van PlayStation vastleggen. In opvolging van de PSone, PS2, PS3 en ook de PSP video’s van de afgelopen paar dagen, worden nu de games in het zonnetje gezet.

In de loop der tijd is er veel veranderd over de manier waarop wij over games zijn gaan denken. Sony PlayStation heeft hier vanzelfsprekend haar steentje aan bijgedragen. De game die de definitie van gamen zeker heeft bijgesteld is Gran Turismo en aan deze game wordt dan ook heel wat aandacht besteed in bovenstaande video. Ook komen andere grensverleggende games aan bod, waarbij een experimentele manier van spelen hoog in het vaandel staat, zoals Journey, Flower en The Unfinished Swan.

PlayStation heeft van begin tot eind veel nieuwe hartjes mogen veroveren en heeft heet grootste deel ook vast weten te houden door de enorme verscheidenheid aan games, die jaar op jaar weet te vernieuwen.

De terugblik op het succes van het PlayStation merk is bijna compleet, met als enige dat nog rest de PlayStation Meeting van morgen – welke de succesvolle toekomst van PlayStation gaat vaststellen door de waarschijnlijke aankonding van de PS4 en wellicht ook een aantal leuke games.