Een PS3 release, PS4 of misschien beiden?

Het is natuurlijk geen geheim meer dat Electronic Arts en DICE al een tijdje bezig zijn aan een nieuwe game in de Battlefield franchise. Echter hoeven we niet te verwachten dat deze gaat uitkomen in 2013, Battlefield 4 zal in 2014 pas het levenslicht zien, aldus EA.

Ondanks dat de releasedatum voor de game nog een hele tijd van ons verwijderd is, is de game al in een fase belandt waarbij de game tonen aan journalisten en retailers al goed mogelijk is. Zo waren de werknemers van GameStop in dit geval de gelukkigen, zij mochten de game gisteren al in actie zien en ze bleken enorm onder de indruk. Dusdanig zelfs, dat zij hierover een Tweet plaatsten.

“Got to see Battlefield 4 today and all I can say is WOW! Thanks @EA for the sneak peek. Can’t wait for you all to see it. ^CEO #BF4”

Nu kan iedereen natuurlijk een Tweet plaatsen, maar dat wil nog niet zeggen dat het ook klopt. Gelukkig werd het bericht al snel bevestigd door een retweet van de Origin Insider. Nu is de enige vraag nog, hebben ze de game mogen ervaren op de PlayStation 3 of de PlayStation 4?