Hoewel Sony in haar thuisland Japan erg groot is, heeft het ook veel aanhang in het westen. In Europa vooral, maar ook in Amerika geven steeds meer gamers niet speciaal de voorkeur aan een Xbox 360. Sony wil ervoor zorgen dat dit niet onbeloond blijft en stuurt daarom de laatste tijd steeds meer presentjes uit via mail naar de trouwe fans.

Kortgeleden las je bij ons al dat Sony eigenaars van de Killzone 3 platinum trofee feliciteerde, wat zich uiteindelijk bleek te beperkten tot de Amerikaanse markt.

Ook nu vallen er weer gamers in de prijzen, wie bewezen hebben al enige tijd ‘loyaal’ te zijn aan PlayStation. Sony is vandaag begonnen met het uitsturen van waardebonnen die je kunt uitgeven in de PlayStation Store. Het gaat hier om een bedrag van $10,- en hoewel dat geen goudmijn is, is het zeker leuk om zomaar uit het niets een presentje te ontvangen.

Jammer genoeg blijft het wederom bij de Amerikaanse en Canadese PS3 bezitters en is het onzeker of eenzelfde actie wordt ondernomen om ook ons van een kleine gratificatie te voorzien. Mocht iemand een melding krijgen – zoals je hieronder kunt zien – via het PlayStation Network, laat het ons dan zeker even weten!