http://playsense.nl/images/file/img_512e479b82b06.jpg

Het is nog altijd onduidelijk of GTA V naar de PS4 en Xbox 720 komen, zelfs een PC-versie heeft men nog niks over losgelaten. Ubisoft gaf vandaag al aan dat ze erin geloven een waardevolle concurrent te zijn voor GTA V in het open-world genre. Wat enorm in hun voordeel werkt is natuurlijk het feit dat Watch Dogs wel op next-gen platformen gaat uitkomen, waarbij we nog niet weten of GTA V dit gaat doen.

Als we Michael Pachter mogen geloven dan zal er ongetwijfeld een GTA V voor de next-gen platformen uitkomen. Maar of dit ook voor de PS4 geldt is moeilijk te zeggen, we herinneren ons immers allemaal nog het moment waarop Microsoft een exclusieve DLC-deal met Rockstar had. Het kan zo maar zijn dat er wellicht tijdelijk exclusiviteit in de lucht hangt voor de Xbox 720 en GTA V, we weten immers hoe verzot Microsoft is op dit soort content-deals.

Maar GTA V komt al uit in september en mocht er dus een next-gen versie komen, dan heb je kans dat het nog wel even duurt voor je hiermee aan de slag kunt. Mocht het al tegelijkertijd lanceren met de PS4 dan zit je sowieso tegen een datum aan te kijken na december 2013. Onze vraag aan jullie, de community, is dan ook; zou je bereid zijn te wachten voor een next-gen versie? Of zou je de game gewoon op PS3 gaan spelen en er genoegen mee nemen dat die wellicht iets minder mooi is dan de next-gen? Of koop je gewoon beide versies?