De PlayStation 4 is nog maar net aangekondigd, of Microsoft is al klaar om hun weerwoord te geven. Ook de media geniet lekker mee van de hype rondom de next-gen consoles en Game Informer gaat morgen hun eerste zet doen.

Met die eerste zet bedoelen we natuurlijk een onthulling van een next-gen game, maar welke? Dat is nog onbekend helaas. GI’s hoofdredacteur Andy McNamara liet via Twitter weten dat hij het enorm spannend vindt om deze game op de cover te mogen hebben.

Een NeoGAF gebruiker wist te vertellen dat in de Crysis 3 testchamber video wordt gezegd dat er een boog in de te onthullen game aanwezig is (waarschijnlijk in verband met de overeenkomstige boog in Crysis). Een echt grote, veelzeggende aanwijzing is het natuurlijk niet, maar het kan zijn dat het om een game gaat met een middeleeuws thema – zoals bijvoorbeeld Dragon Age III: Inquisition, waarover eerder al het gerucht ging dat deze naar de next-gen consoles zou komen. Overigens is het ook mogelijk dat Crytek al enige tijd bezig is met de ontwikkeling van Crysis 3 – of zelfs 4 –  voor de PlayStation 4.

Voor nu is het gewoon nog even afwachten, de uiteindelijke bekendmaking is immers niet meer zo heel ver weg. Welke game denk of hoop jij dat het wordt?