The Walking Dead van Telltale was vorig jaar een daverend succes en werd bij de Video Game Awards zelfs uitgeroepen tot game van het jaar. Reden genoeg om door te blijven gaan met deze episodische succesformule en Telltale heeft dan ook een tweede seizoen in de maak. Deze blijkt nu ook naar de PlayStation 4 te komen, zo meldt IGN indirect via een gesprek met de ontwikkelaar.

Je savegame van het eerste seizoen is van belang voor het tweede seizoen, want in de save kan de game verschillende keuzes die je hebt gemaakt terugvinden en hierdoor past het verhaal van de game zich op jouw keuzes aan. Het is dan wel zo fijn als je de PS3 save kunt meenemen naar de PS4 versie van het tweede seizoen en op dit moment kijkt Telltale samen met Sony naar hoe ze dit kunnen bewerkstelligen.

“Season 2 will read what you did in Season 1 and that will tailor some of the things that happened in Season 2. They’ll be a lot more social and in-between episode features for Season 2 that definitely exploit what the new platforms have to offer. We’re super-excited about PlayStation 4 and what all the other big console manufacturers have in store.”