Sony (Amerika) is begonnen met het uitsturen van uitnodigingen naar PS3 en PS Vita gamers met daarin de vraag of ze lid willen worden van het zogenaamde ‘PlayStation MVP’ programma. MVP staat voor ‘Most Valuable Player’ en de uitnodigingen worden daarom uitgestuurd naar een zeer kleine selectie van gamers die in de top thuishoren van meest actieve PlayStation gebruikers/gamers.

Om hiervoor in aanmerking te komen moet je ofwel een indrukwekkend aantal Trophies hebben of een zeer uitgebreide bibliotheek aan PlayStation 3 games. Het doel van het programma is om ‘highly-engaged’ gamers te belonen. Wat we precies moeten verstaan onder beloningen is op moment van schrijven niet geheel duidelijk.

Als je zo’n mail krijgt, dan zul je na het klikken op de uitnodigings link een vragenlijst krijgen waarin vragen staan over je gaming-gebruiken en meer. Hoe het vervolgens werkt is een beetje gissen, aangezien Sony dit nieuwe programma niet officieel heeft aangekondigd en we deze informatie hebben op basis van een uitgenodigde gamer die deze informatie naar IGN stuurde.

Als we er meer over horen, dan zul je het hier kunnen lezen. Het klinkt in ieder geval erg interessant en als jij ook zo’n uitnodiging hebt gehad, dan horen we dat natuurlijk graag.