http://playsense.nl/images/file/img_514714eb7dfb7.jpg

Gisteren heeft EA een teaser poster getoond van Battlefield 4, die overigens op 26 maart officieel onthuld zal gaan worden. In deze teaser poster is uiteraard alleen maar artwork te vinden maar voor diegene die goed kijkt zullen er een aantal interessante details te zien zijn.

Zo zien we dat het kleurenpalet vooral gelijk is aan Battlefield 3, sterker nog het lijkt meer op een image van Battlefield 3 alleen dan met een 4 erop geplakt. Uiteraard zien we hier ook weer de klassieke oorlogsheld voorop, iets wat bijna bij elke shooter gebeurd tegenwoordig.

Op de achtergrond valt weinig te zien verder, behalve wat gebouwen links. Geruchten gaan dat het mogelijk Shanghai is waar de game zich afspeelt, een interessante locatie wat dat betreft, deze Chinese metropool kent veel mooie gebouwen.

Qua wapens zien we onder andere de M39 EMR uit Battlefield 3, het pistool is hoogstwaarschijnlijk een standaard M1911 met zaklamp eraan bevestigd. Dit pistool is tevens het meest gebruikte in Battlefield 3, dus logisch dat die weer terugkomt.

De prachtige tank is natuurlijk de M1 Abram en de APC links is de LAV-25, die ook speelbaar was in Battlefield 3 en zelfs nog Battlefield 2.

Het duurt niet lang meer of we weten meer over de game, tot nu toe moeten we het dus nog even met de teaser poster doen.