Sniper: Ghost Warrior 2 is vorige week verschenen en zoals je in onze review kon lezen zijn we niet echt heel tevreden over deze titel. Op zo goed als elk aspect stelt de game goed teleur en dat levert dan ook een barslecht cijfer op. Toch jammer, want de game had best wat potentie. De game is bovendien niet al te lang en eventuele saaie missies kunnen toch nog wat opgeleukt worden door toffe downloadbare content.

Wel, hier kun je ook naar fluiten, want City Interactive heeft bekend gemaakt dat ze de eerste downloadbare content, dat als naam: ‘dismemberment’ had, hebben geannuleerd. De reden voor het annuleren van de content werd helaas niet gegeven. Dit gedeelte had overigens in de eerste instantie al in de game moeten zitten, maar om er zeker van te zijn dat ze niet tegen een ban aanliepen in Duitsland heeft de ontwikkelaar dit weggelaten.

Via DLC wilden ze dit alsnog in de game verwerken, maar dat is nu definitief niet meer aan de orde. Of toekomstige downloadbare content ook geannuleerd is, is op moment van schrijven niet bekend.