http://playsense.nl/images/file/img_514fbb8b0ea3f.jpg

Het Amsterdamse Guerrilla Games is verantwoordelijk voor de PS4-game Killzone: Shadow Fall en is hier dan ook al een behoorlijke tijd mee bezig. De game werd voor het eerste vertoont tijdens de PlayStation Meeting 2013 waar men ook de PS4 aankondigde. In een gesprek op Twitter is alleen per ongeluk duidelijk geworden dat de campaign al maanden af blijft te zijn.

Website PushSquare merkte enkele tweets op van Game Director Steven ter Heide die meldde dat hij bezig was met zijn campaign playthrough. Toen iemand vroeg of de campaign al speelbaar is in de ‘basic form’ vertelde hij dat dit al maanden mogelijk was.

De tweets werden kort erna verwijderd, zo meldt de website, helaas zijn er geen screenshots maar de website is redelijk betrouwbaar binnen de industrie. Kans is ook groot dat de campaign inderdaad al af is en dat het nu enkel nog poetswerk is, de game staat namelijk hoogstwaarschijnlijk te boek als launch titel voor de PS4.

Naar verwachting zal Shadow Fall ook een multiplayer bevatten, meer informatie hierover hopen we deze E3 in juni te ontvangen.

“Has been for a couple of months. Had [a] couple [of] playtests already. Getting better every time.”

“Just played through an awesome encounter. Game is really starting to come together. Can’t wait to show you more.