Batman: Arkham Origins aangekondigd – Rocksteady niet langer de ontwikkelaar


De geruchten gingen al een tijdje rond, maar nu is het dan eindelijk officieel. Batman: Arkham Origins is een bestaande titel en zal eind dit jaar uitkomen voor – in ieder geval – de huidige generatie consoles.

Warner Bros heeft dit zojuist bekend gemaakt door de aankondiging dat de volgende uitgave van het GameInformer magazine Batman: Arkham Origins op de cover heeft staan. Hoewel we over de inhoud nog niet zo heel veel weten zal er ongetwijfeld een groot artikel op de bladzijdes prijken wat ons aanzienlijk wat kennis zal verschaffen over de game die op 25 oktober verschijnt voor de PS3.

Wel liet Warner Bros ons weten dat ontwikkelaar Rocksteady, welke de eerste twee games tot een groot succes hebben gemaakt, niet achter de ontwikkeling zit van de nieuwste game in de franchise. In plaats daarvan heeft Warner Bros Montreal ditmaal de leiding en heeft volledige toegang tot Rocksteady’s gemodificeerde Unreal engine.

Voor meer informatie check je even onderstaande video, waarin Eric Holmes de game bespreekt.

Ook komt er nog een deel naar de PlayStation Vita en dit is Batman: Arkham Origins Blackgate. Deze game is in ontwikkeling bij Armature Studio. Vooralsnog zal deze game ook op 25 oktober gaan verschijnen.

 1.    1439 XP
  VinnieWalker's avatar

  Jammer dat Rocksteady de game niet ontwikkelt, maar alsnog goed nieuws. Vorige twee titels waren verassend goed (had geen torenhoge verwachtingen toen ik de game kocht) en hoop dat dit derde deel weer van dezelfde kwaliteit is.

  Nu nog hopen op ook een next gen release!

 2.    1860 XP
  elazzja's avatar

  Er komt ook een PS Vita versie die zich in dezelfde wereld afspeelt maar het is een spin-off.

 3.    629 XP
  insanespartan's avatar

  Zou rocksteady dan aan een next gen batman werken??

  Ben benieuwd of ze arkham city kunnen overtreffen

 4.    6601 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  @insanespartan:

  Hopelijk 😀

 5.    585 XP
  The_ghostmen's avatar

  heb zo’n vermoeden dat rocksteady bezig is met een GOEIE superman game aangezien christopher nolan die nu met de superman film bezig is goeie connecties heeft met rocksteady

 6.    692 XP
  pikeepikee's avatar

  Ik ga denk ik even wachten met deze Batman, heb Asylum en City maar dat kwam door Rocksteady, nu dit verandert is wacht ik even af of het goeie review scores krijgt en of ik het er goed vindt uitzien

 7.    117 XP
  GTA5owns's avatar

  Ik wacht al een hele tijd op deze aankondiging

 8.    3087 XP
  Patr!ck's avatar

  kom maar op PlayStation 4!!

 9. Anoniem -   
  Dave's avatar

  Eindelijk meer aankondigingen voor de vita…
  Heb me deze week terug een aangeschaft omwille van grotere support en aangezien er eindelijk nieuws is dat er een gta aankomt voor de vita! Toppie!
  Tot dan is het nfs mw , ac lib, en lbp vita en handje vol ps1 en psp games ook erop staan

 10.    2742 XP
  moes's avatar

  ff serieus. geen rocksteady meer? die gasten hebben talent. en bovendien had ik een next gen batman verwacht, want die next gen unreal engine past perfect bij batman sfeer. verder verwacht ik een free roaming batman met heel veel vrijheid. arkham city was te beknopt. maar wel een top game. een van de beste games ooit gespeeld.