Heavy Rain ontwikkelaar werkt aan een multiplayer game?

Ontwikkelaar Quantic Dream trekt wederom de aandacht naar zich toe. Dit keer niet vanwege hun volgende blockbuster Beyond: Two Souls, maar vanwege een gevonden vacature dat lijkt te impliceren dat de Heavy Rain ontwikkelaar misschien wel het rijk van de multiplayer games gaat betreden.

Het bekende gameblog Kotaku wist namelijk een vacature op te graven voor een ‘lead online programmer’ die veel kennis moet hebben van de laatste online gaming- en netwerkontwikkelingen. Kotaku geeft ook aan dat Quantic Dream zoekt naar iemand die eerder gewerkt heeft aan een verscheepte multiplayer AAA titel. Een derde vereiste is dat de kandidaat significante ervaring moet hebben met multiplayer gaming.

Of dit echt een indicatie is van een mogelijk multiplayer aspect in Quantic Dream’s volgende project, hoogst waarschijnlijk een PlayStation 4 game, moet nog blijken. We zullen vermoedelijk nog een tijdje de kat uit de boom moeten kijken, maar we hebben er het volste vertrouwen in dat QD’s onaangekondigde game weer een emotionele klapper zal worden.

Spannende launch trailer voor de Heavy Rain en Beyond: Two Souls bundel
Gepubliceerd op 2 Mrt, 2016 om 09:59
Review: Heavy Rain (PS4)
Gepubliceerd op 1 Mrt, 2016 om 09:34
Nieuwe video laat de grafische vooruitgang van Heavy Rain op de PlayStation 4 zien
Gepubliceerd op 26 Feb, 2016 om 13:00
Heavy Rain leverde Sony rond de $100 miljoen op
Gepubliceerd op 22 Apr, 2013 om 12:27
Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren