Kevin Conroy keert terug in Batman: Arkham Origins

Stemacteur Kevin Conroy was te gast bij de Comic-Con in Dallas en hier bevestigde dat hij in de komende Batman: Arkham Origins game weer te horen zal zijn. Opnieuw geeft hij met zijn stem gestalte aan playboy miljardair Bruce Wayne en zijn alter ego Batman. Een tijd lang leek het erop dat Kevin niet terug zou keren voor de rol wegens een grote mediastilte uit het Warner Bros. kamp. Er werd zelfs over gefluisterd dat er een jongere acteur de rol op zich zou nemen.

Kevin bleek een contract te moeten hebben ondertekenen waarin hij beloofde met geen woord over zijn terugkeer te mogen spreken. Hij geeft in onderstaande video ruiterlijk toe al ruim bijna 10 maanden aan het werk te zijn om de game in te spreken. Of Mark Hamill ook terugkeert in de rol van The Joker in de prequel-game is (nog) niet bekend. Batman: Arkham Origins verschijnt 25 oktober op Xbox 360, PS3, PC en Wii U.

Later vandaag verschijnt er de eerste trailer van Batman: Arkham Origins, zodra deze wordt vrijgegeven staat hij hier natuurlijk op PSX-Sense.

 1.    285 XP
  xDutchSpectre's avatar

  Erg goed nieuws. De stem van Conroy is als de stem van Hayter. Zonder kan gewoon niet.

 2.    192 XP
  Jokerfanhenders's avatar

  Joker en Batman hebben een andere stem ,Kevin zit wil in het spel en er is nieuws over een sequel op arkham city waar Kevin wel Batman in zou spreken.

 3. Anoniem -   
  83.83.152.xxx's avatar

  Het is handig om aan te geven in welke minuut hij dit zegt aangezien het een video betreft van 50 min.

 4.    6606 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Heel erg slim gedaan. Een erg leuke verassing. 😉