Prey 2 mogelijk toch nog in productie

Vorig jaar werd bekend dat Human Head Studios gestopt was met de productie van de game en sindsdien is het akelig stil rondom de game Prey 2. Uitgever Bethesda zou de game toch nog willen uitbrengen en heeft volgens Kotaku de productie daarom in handen van Arkane Studios gelegd, nadat Human Head Studios vorig jaar stopte met de ontwikkeling van de game.

Het was volgens de bron van Kotaku niet makkelijk voor Bethesda om een nieuwe studio te vinden voor Prey 2. De Amerikaanse studio Obsidian Entertainment, bekend van Fallout: New Vegas, werkte enige tijd aan de game maar besloot er ook mee op te houden. Bethesda zou volgens de bron ook Rebellion, bekend van de Sniper Elite-games, hebben benaderd, maar ook zij hadden geen interesse.

Arkane Studios heeft twee studio’s en de één zou werken aan een nieuw deel van Dishonored, terwijl de ander aan Prey 2 werkt. Niet iedereen van de studio is blij met de overname Prey 2, maar het geeft ons in ieder geval weer een sprankeltje hoop dat Prey 2 toch nog het licht gaat zien.

De geruchten omtrent E3-onthulling voor Prey 2 stapelen zich op
Gepubliceerd op 26 mei, 2016 om 09:49
Volgens een nieuw gerucht gaat Bethesda Prey 2 op de E3 opnieuw onthullen
Gepubliceerd op 12 mei, 2016 om 08:31
Human Head Studios is ondanks alles trots op Prey 2
Gepubliceerd op 4 nov, 2014 om 10:42
Bethesda bevestigt dat Prey 2 is geannuleerd
Gepubliceerd op 31 okt, 2014 om 11:36
Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren