The Last of Us reviews zijn online, hier zijn alle scores op een rijtje!

http://img.psx-sense.nl/images/file/img_51af4b23add8d.jpg

Mocht je nog twijfelen na Lennard zijn recensie over The Last of Us dan vind je hieronder nog een hele hoop recensies van de game. Opvallend is dat bijna elke recensie enorm positief is, behalve Polygon die geeft de game een 7.5. Er vallen zelfs de nodige tienen en het is wel duidelijk, Naughty Dog heeft geweldig werk afgeleverd.

We hebben naast internationale reviews, met dank aan VG247 voor de lijst, ook even de belangrijkste Nederlandse reviews hieronder neergezet.

Nederlandse sites

PSX-Sense – 9.5/10
Gamer.nl – 9.5/10
Gamekings – Geen cijfer
Insidegamer – 9.5
PU.nl – 9.9/10

Internationaal

OPM – 10/10
Eurogamer – 10/10
CVG – 10/10
IGN – 10/10
Kotaku – ‘Yes’
TheSixthAxis – 10/10
Shacknews – ‘No Score’
Destructoid – 10/10
NowGamer – 8.5/10
Videogamer – 10/10
Polygon – 7.5/10
Digital Spy – 5/5
Edge – 10/10
Gamespot – 8/10
GodIsAGeek – 10/10
Push Square – 10/10
New Game Network – 83/100
GamingBolt – 10/10
GiantBomb – 5/5
Zing.cz – 8/10
ShopTo – Geen cijfer

  1.    328 XP
    Dj_Kramer's avatar

    ziet er goed uit 🙂

  2. crew Redacteur -    763 XP
    Larssonio's avatar

    Je vraagt je toch af wie of wat die recensie heeft geschreven bij bijvoorbeeld Polygon xD

  3.    88 XP
    Downtrust's avatar

    Een must have dus!

  4.    957 XP
    Fatoeboy's avatar

    Power Unlimited met een 9,9 xD

  5.    1860 XP
    elazzja's avatar

    Gemiddeld al 97 op metacritic aan de hand van 27 reviews. Beste game deze generatie misschien wel. Enkel GTA IV heeft meer met 98 en of dat terecht is valt nog te betwisten.

  6. Anoniem -   
    94.211.81.xxx's avatar

    Tsja daarom koop je dus een PlayStation 4 en geen xbone

  7. Anoniem -   
    77.249.2.xxx's avatar

    de power unlimited respecteer ik het meest. ik ben et geloof ik 1 keer oneens geweest met een review (in vele jaren) ik ga em toch halen dank je PU !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. Anoniem -   
    77.249.2.xxx's avatar

    @94.211.81.xxx: wat heeft dat er in godsnaam mee te maken? lol

  9. Anoniem -   
    87.210.65..xxx's avatar

    Wow Zelfs Edge geeft een 10. Normaal geven ze altijd 6en ofzo.

  10.    6601 XP
    Flaming_Kaiser's avatar

    @77.249.2.xxx: Als je dat niet snapt…..
    Hij bedoelt dat de exclusieve titels heel goed zijn op de PS. 😛

  11. Anoniem -   
    213.73.174.xxx's avatar

    @77.249.2.xxx:
    PS exlusive!

  12.    1806 XP
    PBJ85's avatar

    Jump on the hype-train

    Tjoeke tjoeke choo chooookl

  13.    83 XP
    gertraaf's avatar

    The edge een 10! Geloof de 15de game ooit bij hun met een 10

  14. Anoniem -   
    Naam…'s avatar

    @elazzja: Je moet het ook met tijdperiode afwegen he

  15. Anoniem -   
    Naam…'s avatar

    Had zelf mijn twijfels na het spelen van de demo. Heb echt met volle teugen genoten van de “uncharted” games, vooral het 2e deel. De demo van “the last of us” maakte mijn verwachtingen helaas niet waar. Denk dat ik echt toe ben aan dè volgende generatie consoles. Ben een beetje klaar met dè huidige graphics en engines. Laat dè E3 maar komen!

  16. Anoniem -   
    82.170.186..xxx's avatar

    @Naam…:
    Wat zijn jou verwachtingen dan?
    Vind je de graphics lelijk bij The Last of Us???
    Of de gameplay te matig?
    Ik kan ook haast niet wachten op de volgende generatie consoles!
    Maar de The Last of Us & GTA 5 wil ik zeker nog even spelen… Voor dat ik begin aan de Next gen consoles!
    Ben echt benieuwd! 🙂

  17. Anoniem -   
    83.117.162.xxx's avatar

    Bla bla bla word gewoon geniaal spel jonge

  18. Anoniem -   
    178.85.69..xxx's avatar

    Demo zegt helemaal niks. Ik vond een demo van uncharted ook niet bezonder. Maar heel game is ie vet. En als je graphics niet mooi zou vinden van last of us. Dan ja wat zal je dan wel mooi vinden.

  19.    816 XP
    k1ll1ng5pr33's avatar

    @Larssonio: Niet bepaald. Vind het wel mooi dat sommige redenen hebben om lager dan een 10 te geven. Er zit ook gewoon kei veel hype achter al die 10en.

  20.    184 XP
    jiggy's avatar

    @elazzja: ja maar gta is al wat ouder he

  21.    6601 XP
    Flaming_Kaiser's avatar

    @k1ll1ng5pr33: Dan heb echt in je ogen dit heeft niks met de hype te maken….
    Het ziet er gewoon fantastisch uit op 256 MB de details zien er echt fantastisch uit. 😉

  22.    6601 XP
    Flaming_Kaiser's avatar

    @k1ll1ng5pr33: Excuses voor de slechte zin….

  23. Anoniem -   
    217.121.18.xxx's avatar

    @Larssonio: Iemand die denkt dat je bij een review alleen aan je zelf moet denken, en niet aan een tiental miljoen andere gamers. Die fout maken erg veel game reviewer.

  24. Anoniem -   
    Naam…'s avatar

    @k1ll1ng5pr33:

    Klopt. Maar games krijgen niet alleen maar tienen “omdat ze gehyped zijn”.. GT5 was ook een hype.. Geen 10 gezien.

  25. crew Redacteur -    763 XP
    Larssonio's avatar

    @217.121.18.xxx: Ik snap je punt, maar in dit geval lijkt het mij meer een vreemde eend in de bijt 😉

  26. Anoniem -   
    80.56.110..xxx's avatar

    @Naam…: dude, gta5 is nog lang niet uit. Wtf lul jij

  27.    137 XP
    Waspoeder's avatar

    Games.fok.nl geeft een 8.5

  28.    1141 XP
    gamexl's avatar

    @Larssonio: philip Kollar… Ff op de link drukken 😉

  29.    1141 XP
    gamexl's avatar

    @Larssonio: polygon geeft Call of Juarez een 9, Remember Me een 8 en The Last Of Us een 7.5…. :S

  30. Anoniem -   
    82.73.88..xxx's avatar

    Deze site is beter dan die kinderen van ps3life.. : )

  31.    3241 XP
    tyger1's avatar

    @82.73.88..xxx: ah ge weet het toch , hier behandellen we elkaar met respect .
    Dit is nu met veel voorsprong de beste Playstation .
    Alleen word je hier hard aangepakt als je spoiler plaatst dan vraag ik een ban aan de redactie . MVG en maak een naam aan veel beter voor de trouwe leden van psx .

  32.    1687 XP
    peyj's avatar

    Wat ben ik blij dat ik de Special Edition heb gepre-orderd :D. Alleen jammer dat ik het weekend dat de game uit kom naar Pinkpop ga.

  33. crew Redacteur -    763 XP
    Larssonio's avatar

    @gamexl: Het was bij wijze van spreken he 🙂 en inderdaad, smaken verschillen denk je dan =p

  34.    3087 XP
    Patr!ck's avatar

    Zeker niet slecht!