Black Ops 2 Vengeance DLC krijgt een releasedatum

Call of Duty: Black Ops 2’s derde mappack met de naam ‘Vengeance’ verscheen een week geleden voor de Xbox 360. Zoals we inmiddels wel gewend zijn van Call of Duty, zullen de mappacks altijd een maand later pas naar zowel de PS3 als PC komen. Echter krijgen wij PS3 bezitters nooit een exacte datum te horen voordat de content eerst op de xbox is verschenen.

Vandaag kregen we dan eindelijk te horen wanneer we aan de slag kunnen met deze derde DLC. Dit zal 1 augustus zijn en zoals gewoonlijk zal deze een prijskaartje hebben van €14,99. De content zal een viertal multiplayer maps bevatten genaamd: Cove, Detour, Rush en Uplink. Dit samen met een nieuwe zombie map waar we in het ondergrondse wildwestern spookdorpje voor ons leven moeten vechten samen met de nieuwe Raygun Mark II.

 1. crew Redacteur Geplaatst op    1843 XP
  avatar

  Nice! Kan niet wachten. Ik heb toch de Season Pass, dus kom maar op!!

 2. Naam… Anoniem - Geplaatst op   
  avatar

  En zoals gewonelijk is de prijs 14,45

 3. Geplaatst op    2318 XP
  avatar

  Sorry voor de COD fans maar geeft die koe nog altijd melk , een map hierover 5 eu een map daarover 7 eu een zombiemap 7eu en ga zo maar door .
  Pas op en dan nog games uitbrengen aan current gen 69 of de next gen 80 eu , waar stop het eens BTW zullen de game nu voor de volle 100% af zijn voor 85eu ???

 4. Geplaatst op    170 XP
  avatar

  @tyger1: En ondertussen zit tyger1 te haten op elke cod post.. Wanneer houdt het op?

 5. Naam… Anoniem - Geplaatst op   
  avatar

  @renzer1133: Laat die jongen gewoon zijn mening uitbrengen, er zijn mensen die CoD tot de dood loven, dan moet er balans zijn en moeten er ook haters zijn :)

 6. Geplaatst op    2318 XP
  avatar

  @renzer1133: 2X heb ik over COD gehad meer niet in de negatieve zin . Bekijk eerst ff de post btw ik heb de SP van alle COD uitgespeeld .
  Toch beter eens chekken NO WAR ;)
  Dan nog is mijn reactie een leugen ?
  Plaats jij dan in jou reactie waarheid die aantoond waar ik lieg .

 7. Geplaatst op    2318 XP
  avatar

  @Naam…: Welke poster onder naam… van de 3 is het want ik een jongen dan ben jij een kind , komen we kwa oude weer in de buurt .

 8. richi Anoniem - Geplaatst op   
  avatar

  Dit zal wel veranderen als de ps4 uit is xbone is namelijk al dood dat contravt mrt hun loopt dan vast op de klippe :p

 9. Geplaatst op    170 XP
  avatar

  @tyger1: Excuus, ik dacht dat ik je naam vaker in cod posts zag voorbij komen. Maar bij ac ging je ook haten. En ik vind het gewoon jammer als mensen haten op spellen. Als je het niet leuk vind, koop het dan gewoon niet.

 10. Geplaatst op    261 XP
  avatar

  Ze kunnen wel bonus zombie wapens maken maar niet meer in multiplayer

 11. crew Redacteur Geplaatst op    435 XP
  avatar

  Ach ja joh! Cod haters of geen haters, iedereen zo zijn mening. Maar toch ook even die van mij.
  Even voor alle duidelijkheid dus: de cod serie zal op korte termijn zeker niet 180 graden veranderen / vernieuwen qua gameplay!
  Tevens zal de betaalde dlc ook niet verdwijnen! Cod blijft gwn cod net zoals fifa de laatste jaren ook geen steek meer verandert en EA ook werkt met ontzettend veel met betaalde dlc. Zie ook nog battlefield wat qua gameplay ook geen ontiegelijk grote veranderingen heeft doorgevoerd de laatste jaren, daarbij wordt daar ook een betaald premium abonnement met betaalde dlc aangeboden! Kortom, mensen mogen wat mij betreft de cod-serie natuurlijk best minder leuk vinden, maar van het woord ” melkkoe kan ik zo langzamerhand erg moe worden!
  Keer je dan gewoon af van die game, ga wat anders doen. Alsof cod de enige serie is waar dit zo bij gebeurt! En nee ik ben geen fanboy want ik heb blops2 bijv al geen 2 maanden meer gespeeld!

  Het enige wat ik zelf nog steeds hoop bij Ghosts te mogen zien is een echt nieuwe/verbeterde engine waarbij de artistieke stijl van de serie best behouden zal blijven en een nieuwe game-modi ofso met wat nieuwe coop-mogelijkgeden!
  Zo niet, dan niet, maar veel meer moet je gewoon niet verwachten!

 12. Geplaatst op    2318 XP
  avatar

  @renzer1133: Ik haat geen games maar de uitgevers zou jij het hele pakket van de game liever niet hebben voor je volle 60 eu want COD is van prijs toch ook al pittig ofwel zoals 1ste reactie topic een siezoens pass maar dat is ook gauw 14 eu .
  Dit systeem is gemaakt om de gamer meer geld af te trommelen .
  Ik gebruik nu COD maar ik alle games doen het .
  Begrijp me niet verkeerd een VB FIFA zal nooit beneden de 60eu staan normaal denk ik dan ik heb een volledige game dan kom je thuis en EA smeert je al een siezoens pass aan .
  VB 2 The last of us , Metro enz staat er al op je game in het menu DLC kopen .
  Ik hoop dat je mij begrijp en het is niet omdat ik TLOU of Hitman speel dat jij dat ook zo moet .
  Daarom is er zo een brede waaier aan games
  No war alleen respect voor gamer en soms niet voor Devs . :)

 13. Geplaatst op    1060 XP
  avatar

  @renzer1133: @Naam…: er zijn dus ook blinde mensen, kom op iedereen ik ben blij voor jullie dat jullie ieder cod in jullie collectie hebben maar waarom betalen jullie steeds meer dan 60 euro voor hetzelfde spel met een slappe singleplayer hele korte coop en een multiplayer waar iedereen tegen je begint te roepen dat je aan het hacken bent als je een kill maakt?

  en serieus dit laatste kreeg ik laatst ik had bo2 gekocht en was met vrienden online, heb ik ook eens een killstreak gelijk drie berichten dat ik een aimbot hack gebruik.

 14. Geplaatst op    2318 XP
  avatar

  @renzer1133: Kijk dit bedoel ik maar @taart0001: verwoord het beter dan ik omdat hij beter typt .
  Maar dit komt door de Devs .
  Fifa heefd ook afgedaan bij mij met hun disconnectie , daar krijg je toch de kolere van terwijl de titel er niets kan aan doen maar de Devs .

 15. Geplaatst op    170 XP
  avatar

  @megafire777: Ik ben ook geen cod fanboy, ik koop ze ook zeker niet elk jaar en zeker niet elk voor 60 euro. Ik vind veel spellen leuk, en ben het met je eens dat de singleplayer niet geweldig is. Maar ik vind het wel leuk om een potje multiplayer of zombies te spelen. En ik heb meestal geen problemen met mijn medespelers. Dus ik bedoel dat er ook veel mensen zijn die het spel leuk vinden, ongeacht of het nou uitgemolken word of niet.

 16. Geplaatst op    1060 XP
  avatar

  @renzer1133: jammer genoeg kom ik te veel van dat soort mensen tegen waardoor ik het niet leuk meer vind. vond modern warfare 3 nog wel leuk met die infected game mode maar nu zijn t zulke kleine maps dat je aan de kant van de vijand gespawnd wordt en gelijk weer neer bent. :(

 17. 91.176.183.xxx Anoniem - Geplaatst op   
  avatar

  maps zijn echt geweldig ik heb ze nonstop gespeeld. een echte aanrader wil er iemand vandaag meedoen Xp

 18. Geplaatst op    1828 XP
  avatar

  Aangezien ik hem toch gratis krijg zal ik niet zeuren <3

Boxshot Call of Duty: Black Ops II
Releasedatum:
13-11-2012
Genre:
First Person Shooter
Uitgever:
Activision
Ontwikkelaar:
PlayStation Store update US – 31 maart
1 april om 9:47
Alleen vandaag heb je superkrachten in Dying Light
1 april om 9:17
Dit zijn alle releases van april – welke game(s) haal jij?
1 april om 8:30
Ubisoft kondigt Assassin’s Creed Chronicles trilogie aan
31 maart om 18:19
PlayStation Plus update april bekendgemaakt
31 maart om 17:48