Diablo III geen PS4 launch titel

Blizzard heeft in een interview met de website DiabloFans bevestigd dat Diablo III geen launch titel is voor de PlayStation 4. Het team achter de game zou zelfs pas net de dev kits hebben ontvangen. Blizzard gaf vervolgens alleen 2014 aan als releasedatum en specifieker kon de ontwikkelaar helaas nog niet zijn. Op 3 september komt het spel uit voor de PlayStation 3 en XBOX 360.

In het interview liet Blizzard verder weten dat ze erg geïnteresseerd zijn in de DualShock 4 controller van de PlayStation 4. Het team verheugt zich erop om aan de slag te gaan met een aantal nieuwe features van de controller, zoals het trackpad en de deel-knop. Blizzard wil dan ook zoveel mogelijk nieuwe features van de console gaan gebruiken in Diablo III. De game wordt daardoor meer dan alleen een port.

 1.    1061 XP
  megafire777's avatar

  “In het interview liet Blizzard verder weten dat ze erg geïnteresseerd zijn in de DualShock 4 controller van de PlayStation 4. Het team verheugt zich erop om aan de slag te gaan met een aantal nieuwe features van de controller, zoals het trackpad en de deel-knop. Blizzard wil dan ook zoveel mogelijk nieuwe features van de console gaan gebruiken in Diablo III. De game wordt daardoor meer dan alleen een port.”

  waarom er een launchgame van maken als het beter kan en ietwat tijd kost? ik zeg doen:P

 2. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  @megafire777: waarom moet je daar nou weer het hele lapje text voor gebruiken in je comment we hoeven het niet 2x te lezen

 3.    1061 XP
  megafire777's avatar

  @Naam…: om mensen zoals jou te pesten nou goed…. als je weet dat je het al gelezen hebt stop je met lezen.
  get over it

 4.    236 XP
  Djierod's avatar

  @Naam…:

  Omdat hij op een specifiek onderdeel post, waardoor het voor ons ook duidelijk is met wat hij met zijn mening bedoelt.
  Citeren is daarom heel handig.
  Zomaar even reageren zonder te citeren, is echter niet heel handig.

 5.    6602 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Ik heb de game net een preorder geplaatst. Het duurt helaas nog even als het maar niet te lang duurt heb er zin in. Toch begrijp ik niet waarom Sony Ruin heeft gecanceld op de PSVita. Had ik zeker nog lol mee gehad.

 6.    3087 XP
  Patr!ck's avatar

  zonde, maar tot die tijd houden we ons bezig met andere toppers

 7.    808 XP
  Josthemaster's avatar

  Had ik eigenlijk niet verwacht.