PS Vita versie van Rayman: Legends duurder dan de PS3 versie

Rayman: Legends werd aangekondigd als een exclusieve titel voor de Wii U, maar inmiddels weten we niet beter dan dat de opvolger van Rayman: Origins naar heel wat andere platformen toekomt. 29 augustus is de algemene datum dat we aan de slag kunnen met de nieuwe Rayman, maar voor welk platform moet je de game nu halen?

Rayman: Legends zal namelijk voor de PC, Xbox 360, Wii U, PS3 en PS Vita gaan verschijnen, maar niet iedere versie krijgt dezelfde functies en/of prijzen. In de online shop van Ubisoft zijn de prijzen van Rayman: Legends toegevoegd en wat direct opvalt is dat hier verschil inzit.

De versie op de Xbox 360, PC en PS3 zal €29,99 gaan kosten. De PS Vita versie van de game daarentegen zal 10 euro duurder zijn en de Wii U versie zal zelfs €49,99 gaan kosten. Een reden waarom de game op de PS Vita en de Wii U duurder gaat zijn is wellicht vanwege het feit dat deze versies exclusieve levels bevatten waarin je kunt spelen met een ander personage, namelijk Murphy.

 1.    507 XP
  avatar

  bij http://www.yourgamezone.nl/PSVita-Rayman-Legends is ie 35 inclusief verzending en bij wehkamp http://www.wehkamp.nl/Zoeken/ArtikelDetail.aspx?ArtikelNummer=377054&Nty=1&Ntk=ART&Ntt=rayman%20legends&Nao=3&Ns=&N=186&IZ=True&Ztb=False&cm_pi=CATEGORIE%3a%20C25-Games%2c%20films%20%26%20speelgoed&cmid=WEHC25&VIEW=Grid
  is ie 34 euro.

 2.    327 XP
  avatar

  maakt niet uit..is een must buy. Extra levels en touchcontrols mag wat meer kosten 😉

 3.    637 XP
  avatar

  10 euro voor een ander personage moet niet gekker worden

 4.    341 XP
  avatar

  Ik moet dit spel zeker hebben, maar ik weet niet voor welke spelcomputer… PS3 of PSVita… Met PSVita heb je extra gave functies. Maar op de PS3 zou ik samen met vrienden kunnen spelen… MOEILIJK :S.

 5.    408 XP
  avatar

  Ander personage meer levels en toutch

 6. crew Redacteur    1918 XP
  avatar

  Gamemania heeft ze ook voor hele andere prijzen staan.

 7.    94 XP
  avatar

  Of komt het omdat de PS3 en Xbox 360 Versies naar verwachting minder zullen verkopen en al helemaal als deze gewoon 50 tot 60 euro zouden kosten. Dat je voor de WIIU en PS Vita meer betaald is dan in dat opzicht logisch aangezien dit vrij nieuwe hardware is. En dit klinkt mij logischer dan dat je alleen extra betaald voor de “extra” content die totaal niet extra is omdat deze al ontwikkeld was en dus geen extra kosten heeft tegenover de andere versies. (De Wii U versie was immers al klaar!) Er iets uithalen is makkelijker/goedkoper dan iets nieuws erin toevoegen.

 8. 217.121.18.xxx Anoniem -   
  avatar

  @DRAGONBLADEX: het is 20 euro verschil 😉