Batman: Arkham Origins krijgt een Season Pass


Warner Bros. heeft bekendgemaakt dat hun binnenkort te verschijnen Batman: Arkham Origins voorzien zal worden van de mogelijkheid tot aanschaf van een Season Pass. Deze Season Pass zal €19.99 gaan kosten en geeft de eigenaren toegang tot vijf DLC pakketten. Hiervan bevat één pakket twee exclusieve skins. Het betreft de onderstaande vijf DLC pakketten.

 • Gotham by Gaslight Batman™ Skin en Brightest Day Batman Skin
 • New Millennium Skins Pack
 • Infinite Earths Skins Pack
 • Arkham Origins Initiation: speel als Bruce Wayne, voordat hij Batman werd en ga de ultieme test aan om jezelf te bewijzen tegenover leermeester Kirigi.
 • Een gloednieuwe story campaign

Batman: Arkham Origins zal 25 oktober verschijnen voor de PlayStation 3. Er komt ook een Batman game op de PlayStation Vita uit en deze draagt de naam; Batman: Arkham Origins – Blackgate. Meer over Batman: Arkham Origins lees je in onze Gamescom preview.

 1.    503 XP
  Aeristalo's avatar

  Ik haat DLC in een game als de game nog niet eens uit is, de game voelt dan incompleet aan bij aanschaf…

 2. Anoniem -   
  86.86.57..xxx's avatar

  Ik begin season pass moe te worden

 3.    192 XP
  Jokerfanhenders's avatar

  Moet ik deze apart kopen?

 4. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Slechte ontwikkeling dit. Geen enkel spel is meer compleet. DLC gaat enkel over cash-flow. Gelukkig heb ik inmiddels een ontzettende backlog. Van de week de complete editon van LA Noire en FarCry3 aangeschaft voor €15 p.st. Vermaak me prima.
  Wacht met smart op de complete editie van TLOU voor drie tientjes. Wie betaald er nou €50 voor een incompleet spel!?

 5. Anoniem -   
  raaraa's avatar

  De batman voor psvita is nix. Is een soort platformer geworden. Doet my veel denken aan spiderman wos voor de psp. Die ging ook nergens over. Bad game

 6.    166 XP
  NL-Marco-1996's avatar

  @Naam…: Helemaal gelijk, doe ik zelf ook. Ik wacht meestal gewoon op de complete bundel. Ik preorder alleen spellen welke ik echt moet hebben, deze heb ik wel gepreorderd. De rest koop ik goedkoop mogelijk.