Sony reageert op wisselvallige reviewscores Beyond: Two Souls


Beyond: Two Souls is een bijzondere game, dat mag wel duidelijk zijn. De game blinkt uit in grafische kwaliteit, acteerprestaties, het verhaal en meer. Toch zijn de reviewscores behoorlijk wisselvallig, want bij het ene medium krijgt de game een 3 en bij de ander een 9.5. Het is dus voor te stellen dat je zelf een beetje in de war raakt, maar de demo spelen helpt in ieder geval.

Sony heeft inmiddels bij monde van Derek Osgood (SCEA Associate Product Marketing Manager) gereageerd op de wisselvallige kritieken. Hij stelt dat veel reviewers moeite hebben om de game van een score te voorzien omdat deze zo uniek is en qua ervaring afwijkt van de ‘traditionele’ games waardoor vergelijken moeilijk is.

Om voor jezelf te bepalen of Beyond: Two Souls wat is wordt dus – zoals al aangegeven – aangeraden de demo te spelen evenals om je vrienden om advies te vragen en diverse reviews te lezen.

Many reviewers (both positive and negative) cited the difficulty in attributing a score to the game because it’s such a unique and different experience. Comparing the game to “traditional” gaming experiences is just a difficult comparison to make. I do encourage you guys to try the demo, talk to your friends who have played the game, and read the reviews in full when you’re making your decisions.

Onze review verwachten we nog voor het weekend te kunnen publiceren.

Spannende launch trailer voor de Heavy Rain en Beyond: Two Souls bundel
Gepubliceerd op 2 Mrt, 2016 om 09:59
Review: Beyond: Two Souls (PS4)
Gepubliceerd op 9 Dec, 2015 om 10:30
Digital Foundry test uitvoerig de PS4-versie van Beyond: Two Souls
Gepubliceerd op 1 Dec, 2015 om 13:00
David Cage heeft geen plannen voor een vervolg op Beyond: Two Souls
Gepubliceerd op 30 Nov, 2015 om 16:59
  1.    2149 XP
    jimke1's avatar

    dit is echt een topper

  2.    1121 XP
    digitalj8's avatar

    Makkelijk zat!
    Als je “Heavy Rain” vet vind, dan vind je deze ook zeker leuk!

    En hou je niet van “Heavy Rain” dan zou ik’m lekker laten liggen. 🙂

  3.    1860 XP
    elazzja's avatar

    @digitalj8: duidelijk genoeg eigenlijk.

  4.    496 XP
    T_inus's avatar

    Ik denk dat diegene die Beyond: Two Souls een erg laag punt geven, gewoon weg niet houden van dit genre.
    Als dat zo is dan durf ik wel te stellen dat dat zeer slechte reviewers zijn aangezien je zo neutraal mogelijk moet zijn met een review en je review niet afhankelijk moet laten zijn van je persoonlijke smaak. Want al ligt het genre je niet wilt dit nog niet zeggen dat de game bagger is..

  5. Anoniem -   
    91.182.7..xxx's avatar

    ben zelf dit soort genre niet gewoon maar vind het enorm goed. Het is eigenlijk meer een soort van film dat je bekijkt en jij de beslissingen neemt hoe bepaalde situaties gebeuren. wel jammer dat het elke chapter van tijd veranderd. eerst jonge vrouw dan naar kind tiener vrouw kind enzovoort…… liever opeenvolgend gehad maar het heeft wel iets extra’s

  6. Anoniem -   
    217.100.176..xxx's avatar

    vette spel

  7. Anoniem -   
    78.23.173..xxx's avatar

    Dit game is een echte topper!!!!!!!!!!

  8. Anoniem -   
    89.98.249..xxx's avatar

    Heavy Rain was echt geweldig, en deze game is zelfs beter

  9. Anoniem -   
    194.151.127..xxx's avatar

    ja dit game he

    😛

  10.    3245 XP
    tyger1's avatar

    Deze game is een topper voor mij , maar had ik een broer kon het zijn dat hij het niets vond .

    Deze game is quicktimebutton gameplay en voor mij is dat goed , HR was meer actief daarin
    daarom doe ik HR toch liever en wint HR vs B2S .
    Voor de twijfelaars koop eerst HR en oordeel dan , want B2S bevat minder actie van jezelf .

  11.    2749 XP
    moes's avatar

    mensen begrijpen niet en willen maar niet begrijpen dat deze meer dan een game is. Deze game is niet zo maar een game. Dit is eerder een ervaring. Mensen begrepen dit niet sinds Heavy Rain. Toen kreeg je discussies van is dit een game ja of nee. En DAT maakt deze ”game” zo uniek. Het is uniek en het doet wat andere games niet doen. De kracht van Quantic Dream. Het boeit me verder geen flikker dat sommige review sites die game slechte cijfers geven. Speel die game en dan begrijp je me.

  12. Anoniem -   
    Naam…'s avatar

    Ik vond Heavy Rain zeker gaaf, maar geen €60 gaaf zou maar zeggen. De makers van deze game adviseren zelfs de game eenmaal te spelen en dan nooit meer! Nee ik wacht tot ie in een budget bak ligt.

  13. Anoniem -   
    77.170.208..xxx's avatar

    Sony heeft veel goede top games dat zijn Uncharted, The Last Of Us, Heavy Rain, en nu Beyond: Two Souls zijn de beste Playstation Exclusieve games mijn mening.

    en Microsoft heeft maar 3 goede games dat zijn Gears of War en Halo.

  14. Anoniem -   
    84.25.62..xxx's avatar

    @77.170.208..xxx: Is Forza de 3e? Maar je hebt gelijk. De exclusives van Sony zijn echte toppers! Ook van Beyond Two Souls weer erg genoten! Voor de mensen die nog twijfelen speel idd de demo. Dat geeft je een idee van hoe het spel is. Heb ik ook gedaan.

  15. Anoniem -   
    84.195.125.xxx's avatar

    @77.170.208..xxx: dan vergeet je nog Infamous
    waar weer dit jaar nog een nieuwe van uitkomt

  16.    129 XP
    RAAFmaker's avatar

    En COD Ghost krijgt straks gewoon weer een dikke 9.5 bij deze websites! Belachelijk!

  17.    411 XP
    BornedKiller1908's avatar

    @77.170.208..xxx:
    Oja joh en de 3e?? 😉

  18. Anoniem -   
    77.170.208..xxx's avatar

    sorry was de 3e vergeten bedankt 84.25.62..xxx +3 en BornedKiller1908 + 3

    en Microsoft heeft maar 3 goede games dat zijn Gears of War Halo en Forza

  19. Anoniem -   
    77.168.22..xxx's avatar

    echt een epic game

  20.    866 XP
    coristus's avatar

    Toch maar eens de demo checken.. ik houwel van anders en uniek

  21. Anoniem -   
    62.238.138.xxx's avatar

    Je moet COD spelers die liever niks anders willen spelen niet deze game laten reviewen.
    Anders moeten we ARMA spelers COD maar laten reviewen met ARMA in het achterhoofd , dan kom je ook op een zesje uit