Ook Killer Croc en Lady Shiva zijn van de partij in Batman: Arkham Origins


Het echte aftellen is begonnen, want deze week verschijnt Batman: Arkham Origins in de (web)winkels. Zo dicht bij de release is natuurlijk het meest belangrijke al bekendgemaakt, maar sinds vandaag zijn ook de laatste twee schurken onthuld.

Via off-screen beelden van het menu van de game werd er weinig aan de verbeelding over gelaten. Het gaat hier namelijk om Lady Shiva, een dodelijke assassin die zowel goede als slechte aanvaringen heeft gehad met Batman en wiens dochter uiteindelijk de nieuwe Batgirl werd. Ook hield Warner Bros. een plekje vrij voor de alom bekende crimineel Waylon Jones, ook wel bekend als de Killer Croc. Als je even je geheugen wil opfrissen over deze personages, bekijk dan de beelden hieronder.

Voor de game zijn meerdere uitgaves op komst: een normale versie, Collector’s Edition, de PS Vita versie en een Trilogy Collection waarin Batman: Arkham Origins en een downloadcode zit voor Batman: Arkham Asylum en Batman: Arkham City. Allen zullen hun officiële release vinden op vrijdag, 25 oktober.

 1. crew Redacteur -    1959 XP
  WJayW's avatar

  Mijn game voor de maand november 😀

 2.    487 XP
  Crusader's avatar

  @WJayW: +1

 3.    57 XP
  Nowee's avatar

  Awesome! Al ff terug besteld!

 4. Anoniem -   
  84.28.252.xxx's avatar

  Ik kan niet meer wachten. Deel 1 & 2 vond ik al helemaal geweldig

 5.    166 XP
  NL-Marco-1996's avatar

  Dit is best oud nieuws, wist dit 2 maanden geleden al :{