De nieuwe generatie consoles is sinds enkele dagen ook voor de consument verkrijgbaar en de PS4 doet het ondanks wat kinderziektes enorm goed. Over twee weken zal de console ook in Europa verkrijgbaar zijn en om ervoor te zorgen dat iedereen goed voorbereid de toekomst kan ervaren, staat deze week de ‘Budget Zondag’ in het teken van de PS4 en al haar benodigdheden. Heb jijzelf nog een tip over games en/of accessoires die wil delen met de community, laat het dan in de reacties even weten!

Call of Duty: Ghosts [PS4]

Call of Duty’s nieuwe next-gen engine brengt een geheel nieuw niveau van innovatie met levensechte personages, prachtig gerenderde omgevingen en authentieke animaties, allemaal tot leven gebracht door het geavanceerde belichtingssysteem en de visuele effecten die de Call of Duty standaard die de fans verwachten zullen herdefiniëren. En dit allemaal aan 60 frames per seconde!
 

 

PlayStation Plus – 365 Dagen (NL)

Met PlayStation Plus voor je PlayStation 3, PlayStation Vita en nu ook PlayStation 4, heb je altijd alles binnen handbereik. Met de handige cloudfunctie kun je je savegames gemakkelijk en veilig online opslaan. Ook kun je met PlayStation Plus al jouw favoriete games online spelen. Tevens krijg je bij het afsluiten van je abonnement op de PS4 ook nog eens twee games gratis, namelijk Resogun en Contrast. Elke maand word je weer verrast met hoge kortingen en nieuwe, leuke voor jouw PlayStation console!

 

 

FIFA 14 [PS4]

De game speelt zoals echte voetbalwedstrijden worden gespeeld. De bekroonde gameplay is vernieuwd met functies voor spelopbouw via het middenveld en het dicteren van het wedstrijdtempo. Voel de spanning als de kansen worden gecreëerd en ervaar de opwinding als je de bal het net injaagt. De nieuwe functie Zuiver schieten en de gloednieuwe balfysica zorgen voor een compleet nieuwe schietervaring. Elk schot op doel voelt “echt” aan en de kick die je krijgt als je de bal erin knalt, is waanzinnig. FIFA 14 bevat spannende online functies en live services die voetbalfans midden in de voetbalwereld plaatsen via EA Sports Football Club. FIFA 14 is het belangrijkste sociale voetbalnetwerk, waar miljoenen fans uit de hele wereld tegen elkaar spelen, contact houden en content delen.

Assassin’s Creed IV: Black Flag [PS4]

Het jaar is 1715. Piraten heersen over de Caraïben waar ze een eigen republiek zonder wetten en regels hebben opgericht. Een republiek waar corruptie, hebzucht en wreedzucht aan de orde van de dag zijn. Tussen deze outlaws bevindt zich een brutale, jonge kapitein Edward Kenway. Met zijn gevecht voor glorie verdient hij het respect van legendes zoals Blackbeard, maar zuigt hem ook dieper in de eeuwenoude oorlog tussen Assassins en Tempeliers. Een oorlog die alles kan vernietigen wat piraten hebben opgebouwd. Welkom in de Gouden Eeuw van de Piraterij.

 

DualShock 4 Dual Charging Station

Het officiële charging station van Sony voor laat je twee DualShock 4 controllers opladen zonder dat je gebruik hoeft te maken van de USB-poorten van je PS4, zodat deze vrij blijven voor andere apparaten. Het charging station kan je direct op een stopcontact aansluiten. De controllers beginnen direct op te laden, zodra je ze in het laadstation plaatst.
 
 

Need for Speed: Rivals [PS4 Limited Edition]

De intense race-ervaringen worden nog heftiger met speciale technologieën en upgrades voor beide partijen. Racers kunnen ontsnappingstechnologieën gebruiken, zoals stoorzenders en elektromagnetische stoten. Politieagenten kunnen gebruikmaken van schokgolven, wegversperringen, helikopterondersteuning en nog veel meer om racers het leven zuur te maken. Welke kant van de wet je ook kiest, met de juiste technologie blijf je je rivalen altijd een stap voor.

 

Battlefield 4 – Day 1 Edition [PS4]

Alleen in Battlefield kun je de gebouwen verwoesten die de vijand beschermen. Alleen in Battlefield kun je een aanval leiden vanaf een aanvalsboot, -tank, of -vliegtuig. Battlefield laat je toe om meer te doen en meer te zijn door jou de vrijheid te geven om jouw sterke punten uit te spelen, zodat je een weg naar de overwinning kan banen. Naast de kenmerkende multiplayer bevat Battlefield 4 een intense, dramatische en personage-gedreven campagne. Begin met de evacuatie van Amerikaanse VIP’s uit Sjanghai en volg de strijd van je team dat weer thuis probeert te komen. Battlefield valt niet te evenaren. Ga volledig op in de glorieuze chaos van de totale oorlog die je alleen kunt vinden in Battlefield.

Killzone: Shadow Fall

Dertig jaar nadat de Helghast hun thuisplaneet ontvlucht zijn, leven de vluchtelingen op de planeet Vekta. Het leek onmogelijk, maar door een enorme muur tussen de samenlevingen wonen ze nu naast hun menselijke verwanten. Maar de littekens van eeuwen oorlogvoering zullen niet snel vervagen. Shadow Marshal Lucas Kellan heeft gezworen de mensheid te verdedigen. Door zijn ogen zie je hoe hij, op een breekpunt, oog in oog komt te staan met een mysterieuze en dodelijke Helghast-vrouw. Haar naam is soldaat Echo en door haar ontdek je een hele nieuwe kant van dit oude conflict en van jezelf.