Amazon vol met negatieve reviews over kapotte consoles

De PS4-launch lijkt tot dusver niet al te soepel verlopen, met name het feit dat sommige consoles het niet deden houdt de gemoederen bezig. Ondanks de hoge verkoopcijfers, wat enorm positief is, heerst er negativiteit doordat veel mensen last hebben van kapotte consoles, iets wat grootschaliger lijkt te zijn dan eerst werd gedacht. Uiteraard gaat het ook gepaard met een hoop onzin zo zijn er, dankzij één forumpost, geruchten dat Foxconn medewerkers met de productie geknoeid zouden hebben. Dit kun je eigenlijk niet serieus nemen, maar menig doemdenker en complottheorie-fan smult daar uiteraard van.

Amazon heeft veel negatieve reviews ontvangen als je het ratio bekijkt met het aantal positieve reviews. Het is alleen erg moeilijk een schatting te maken hoeveel Amazon verkocht heeft van de 1 miljoen PS4’s die over de toonbank zijn gegaan in Noord-Amerika. Gezien de grootte van Amazon kan dit makkelijk 200.000 stuks zijn en tot nu toe zijn er zo’n 600 negatieve reviews over kapotte consoles. Het is ongetwijfeld wat meer kapotte consoles dan de 0.4 procent die Sony verwacht had, maar alsnog zou het enorm redelijk zijn en altijd nog onder de 1 procent, mits Amazon er tegen de 200.000 verkocht heeft.

Het is alleen wel zo dat ondanks dat er veel systemen wel werken, het alsnog behoorlijk veel is. Amazon neemt zelf de stap het verkopen van PS4-units te verbieden op de site, omdat men bang is dat er veel systemen kapot zijn. Uiteraard hoor je op het internet alleen maar mensen waarvan de PS4 niet werkt, niet iedereen gaat immers posts maken dat zijn PS4 naar behoren zijn werk doet.

Volgens Amazon is de productie gestopt, zo melden ze via de live chat. Dit blijkt alleen niet helemaal waar te zijn, zo meldt een vertegenwoordiger van Amazon later. Nu vragen we ons dan ook toch af wat er gaande is bij Sony en wat hun eindconclusie is van het onderzoek, productie stop je immers niet zomaar. Het is natuurlijk heel vervelend voor ons, maar nog meer voor Sony. Men pleegt nu waarschijnlijk onderzoek wat er precies loos is met de PS4’s die kapot zijn en hoe ze dit verder kunnen voorkomen. Of het je moet weerhouden om straks zelf een PS4 te kopen, dat is aan jezelf, maar hou rekenschap met het feit dat echt een heel erg laag aantal getroffen is met kapotte PS4’s en de kans echt minuscuul is dat jou dit ook overkomt op 29 november.

http://img.psx-sense.nl/images/file/img_528a3a3a04eb8.jpg

http://img.psx-sense.nl/images/file/img_528a3ca340a4f.jpg

  1.    1063 XP
    SkySurprise's avatar

    600 van de 200.000, Dat is nog best redelijk voor een release van iets compleet nieuws. Vind het geen schande.

  2.    328 XP
    Dj_Kramer's avatar

    maar als de prudictie nu stop ligt.
    komen ze dan uberhaupt wel in de verkoop hier de 29ste!?

  3. Anoniem -   
    62.238.247.xxx's avatar

    Ik ga het risico toch nemen, als je hem niet koopt heb je hem zeer zeker niet. Als je hem krijgt en hij is kapot zal het even duren, maar dat risico wil ik best nemen.

  4. crew Management -    4205 XP
    M4GN3T's avatar

    @SkySurprise: 200k is een schatting he, geen officieel aantal.

  5.    1187 XP
    Tom-Zwolle's avatar

    Nobody is perfect.. Kleine kans dat dit in NL voorkomt. En als het wel zo is dan stuur ik hem gewoon op.

  6.    2148 XP
    jimke1's avatar

    fffff dit is toch echt geen goed nieuws hoor ben al bang als wij onze gaan halen

  7.    22 XP
    Barry433's avatar

    Ik ben benieuwd wat de uitslag van het onderzoek is. Ik hoop dat het zo snel mogelijk opgelost wordt.

  8.    103 XP
    FVD's avatar

    Als de release in Europa maar niet uitgesteld word ….

  9. Anoniem -   
    sjaak's avatar

    Hoeveel van die negatieve reviews zullen van fanboys zijn?
    De eerste berichten die binnenkwamen vlak voor de launch betrof slechts 0,01% van de ps4’s die op dat moment geleverd waren.

    Ligt boven de gemiddelde failure-rate van een nieuw electonisch product niet op 3-5%?

  10. Anoniem -   
    Draggie's avatar

    Ik kan dit nergens terug vinden. Productie, volgens mij bedoel je de verkoop op amazon.. Dit artikel is tot nu toe, een gerucht..

  11.    1738 XP
    Wesley_PS's avatar

    Weer een vaag artikel. Amazon is gestopt met leveren. Niet Sony met produceren

  12. Anoniem -   
    82.217.91..xxx's avatar

    @Tom-Zwolle: nope eerste 30 dagen is voor de winkel zelf . dus je kan hem ruilen mits ze er paar op voorraad hebben

  13.    979 XP
    Mikeyboy's avatar

    ELK apparaat wat nieuw is, of het nu een tv, stereo of zelfs een auto is..

    Overal zitten kinderziektes in, niet zo gek.
    Het is alleen rot als je die gene bent die toevallig z’n geval heb.

  14. Anoniem -   
    Gunpowder's avatar

    “Apparently” betekend “blijkbaar”.
    Dus die Amazon medewerker weet het zelf nog niet eens zeker..
    Slaat als een tang op een varken..

  15. Anoniem -   
    80.56.128..xxx's avatar

    misschien zij het trolls die op 1 ster drukken 🙂

  16. Anoniem -   
    86.80.230..xxx's avatar

    mensen die hier denken of misschien bang zij dat de ps4 uitgesteld word hoeven niet bang te worden want de ps4 zijn namelijk al in nederland gezien voor verzending maar die kapotte ps4 is alleen maar in amerika gemeld maar wie zegt dat dan ook in europa is het zijn toch twee verschillende regio’s dus het kan zijn dat dat hier niet zo is

  17.    159 XP
    Martymcfly's avatar

    Ik heb eens zitten kijken maar het overgrote deel van de customer reviews geven de ps4 4 of sterren. Daarnaast het nieuws dat sony gestopt is met de productie van de ps4 is nergens terug te vinden. Volgens mij is dit een enorm broodje aap verhaal.

  18.    581 XP
    Playstation Fan's avatar

    @Dj_Kramer:
    volgens mij zijn die al onderweg ,
    laten we even afwachten wat de uitslag van dat onderzoek zal zijn…
    en daarbij zal de kans als er ps4 defect zijn,
    dat er ook een kans is dat een van ons daar mee uit te winkel loopt.
    waar we toch niet op zitten te wachten… een defecte ps4.
    stel je koopt een flatscreen na de garantie. en je ondekt dat die aansluiting niet werkt 🙁
    je hebt dan wel een flatscreen, maar…

  19.    656 XP
    DRAGONBLADEX's avatar

    waarom alleen bij amazon en die taco bell wedstrijd ging dat ook niet samen uit van amazon wel raar dar alleen die winkel er last van heeft met kapotte ps4

  20.    581 XP
    Playstation Fan's avatar

    @Martymcfly:
    dat hoop je

  21. Anoniem -   
    217.123.83.xxx's avatar

    @Mikeyboy: Ik heb mijn ps3 nogsteeds vanaf dag 1, dat grote bakbeest. Er is nog nooit wat mee aan de hand geweest (buite een paar keer vastlopen). Ik snap dat er wel is wat fout kan gaan, maar als je ps4 kapot is die je net binnen heb pfoe.. dan ben je aardig zuur

  22.    581 XP
    Playstation Fan's avatar

    @DRAGONBLADEX:
    dat is nog even afwachten,
    dat is pas zeker als zich anderen nog melden met klachten

  23.    159 XP
    Martymcfly's avatar

    Zie je wel broodje aap verhaal. Lees dit maar eens daarin verklaard een andere Amazon medewerker dat er niks van waar is dat sony gestopt is met productie
    http://www.reddit.com/r/Games/comments/1qrf42/amazon_customer_service_ps4_production_on_hold/

  24.    901 XP
    BosnianBoss's avatar

    Geloof best dat die foxconn medewerkers geknoeid hebben,die mensen werken daar 14 uur achter elkaar voor 10 cent per uur.Sony had de productie ergens anders moeten doen,dit zal in de toekomst steeds vaker gebeuren.

  25.    581 XP
    Playstation Fan's avatar

    1,5 TB harde schijf toch maar even uitstellen 🙁

  26.    1063 XP
    SkySurprise's avatar

    @80.56.128..xxx:
    Zat ik ook al aan te denken, van die wanhopige MS-Fans, die sony niks gunnen.
    Dat ze dan 1 ster drukken met een negatieve review.
    Zou wel heel kansloos zijn, maar zulke mensen zijn er XD

    @M4GN3T: Ja is een schatting, maar ik denk niet dat iemand zonder verstand die schatting heeft gedaan.. dusja.
    Denk sowieso dat we berichten zoals deze met een korrel zout moeten nemen.
    Want je kunt het ook omdraaien. er zijn van de 200.000 consoles, 199400 ‘goede.’
    Is maar net hoe je het bekijkt.

  27. Anoniem -   
    62.235.212..xxx's avatar

    de productie is helemaal niet gestopt..

  28.    235 XP
    Xnator's avatar

    Aantal blijft nog steeds erg laag. Als er 200.000 duizend consoles zijn verkocht waarvan 612 “kapot” zijn. Betekend dit dat de fail ratio op plus minus 0,3% zit, wat echt heel erg laag is voor een console launch. Ik blijf het ook nog steeds een erg opgeblazen verhaal vinden allemaal maar ook vreemd…

    Ik ga hierdoor echt niet mijn pre-order cancelen. Ik haal mijn PS4 op de launch en zie het wel met eigen ogen wat het eind resultaat is. Als ik een kapotte PS4 heb dan is het jammer maar helaas, maar dat is nou eenmaal al sins het begin het risico van een console kopen op de launch. Ik hoop in ieder geval wel dat ik de volgende keer ook zoveel geluk mag hebben bij het winnen van de lotto ;P

    We weten onderhand allemaal wel wat er aan de hand maar alleen dat HDMI pinnetje is het probleem niet.Dat is oplosbaar. Ik heb vanmorgen het hele playstation forum door gelezen over iedereen zijn probleem en hoe meer ik lees erover deste meer heb ik het gevoel dat de software alles verklootzakt. Zo goed als iedereen die firmware 1,5 installeert heeft problemen waar onder anderen geen beeld en overhitting. Tuurlijk zullen er tussen al die PS4 ook echte DOA’s zijn maar mijn voorgevoel zegt dat de meeste “defecten” simpel opgelost kunnen worden. Dit lijkt dan ook veel op de problemen die de PS3 ook nog had met een bepaalde firmware waardoor bepaalde consoles het ook niet meer deden. Dit heeft Sony ook geheel met een software update kunnen oplossen daarna.

    Kan in ieder geval niet wachten op volgende week vrijdag! 😀 Ik ga niet meedoen aan deze negatieve hype om totaal niks nieuws. Same shit every launch! Alleen is nu het internet er nog meer bij betrokken en hebben mensen beter leren klagen.

  29. crew Management -    4205 XP
    M4GN3T's avatar

    Bericht iets aangepast, blijkbaar lulde men via livechat dus uit hun nek, niet handig van Amazon.

  30.    221 XP
    Thomaswolf's avatar

    Hmm… Jammer dat ik mn PS3 al heb verkocht. Anders had ik misschien toch wel gewacht op een PS4 Slim. Maarja, dingen uit het verleden voorspellen niet de toekomst dus misschien komt die de komende 4 jaar niet eens!

    Wel kut voor die mensen die dat hebben zeg! Zelfde kans dat je 10 miljoen wint! Geef mij die 10,000.000 dan maar hoor!

  31. crew Management -    4205 XP
    M4GN3T's avatar

    @Wesley_PS: Dat zegt men niet op de livechat, artikel is niet vaag, Amazon daarentegen wel.

  32.    699 XP
    bliksum's avatar

    ik maak me hier niet druk om! maak van een mug GEEN olifant van!

  33.    38 XP
    Wakka's avatar

    Die amazon reviews zijn waardeloos. Kijk maar naar andere producten, bv iPhone, zie je zeker zoveel 1 ster ratings. Tevens zag ik bij amazon ook dat iemand een review deed, die hem bij wallmart had gekocht, dus ik zou hier niet teveel conclusies uit trekken. Mensen die problemen hebben en zeiken, vallen meer op dan mensen die tevreden zijn.

  34. Anoniem -   
    82.73.54..xxx's avatar

    Om heel eerlijk te zijn, je hoort alleen maar negatief nieuws. Maar dat is puur het geval dat de mensen die wel spelen en nergens last van hebben niet hun reactie geven.

    Ik denk dat het erg meevalt en zelfs voor die blue pulse light is al een oplossing.

  35. Anoniem -   
    85.150.147..xxx's avatar

    @sjaak: Dat was wat sony Zij 0,1% en we weten hoe groten bedrijven altijd de waarheid spreken als ze image schade op kunnen lopen en dat doet niet alleen sony maar ik zelf heb in het verleden met de ps3 meerdere keren meegemaakt dat ik weet ik veel hoeveel ik moest zeiken ,klagen en dreigen om iets gemaakt te krijgen in de garantie dat was bij microsoft wel anders die stuuden m zelfs een doos en sticker zodat ik geen verzendkosten hoefde te betalen en de garantie was ook nog eens een paar dagen afgelopen terwijl sony zij eerst zij dat het mijn schuld was dat ik weer eens een kut update van hun gedownload had en de ps3 naar de kloten was

  36.    581 XP
    Playstation Fan's avatar

    @Xnator:
    wat betekend.. DOA’s ??

  37.    63 XP
    ps4freak's avatar

    en als het alleen amazon is valt het allemaal wel mee en het is makkelijk te fixen stukje ijzer in de hdmi poort naar beneden drukken als dat omhoog staat en je video werkt weer en je hardeschijf vervangen als je licht knippert en werkt dat niet opsturen die handel haha want de laatste optie zou ik zelf niet doen en dat ik je koelpasta zelf vervangen en dan moet je je console helemaal open schroeven en dat lijkt me niet echt slim voor de garantie haha

  38. Anoniem -   
    remko's avatar

    Kloten als je ps4 niet werkt op day one. Maar dit is echt wel een geisoleerd probleem. Als er echt iets mis zat in de productielijn was het internet echt wel geexplodeert. De huidige klachten zijn een scheet. Er zijn na vrijdag niet meer klachten, dat duidt dus op een klein probleem.

  39. crew Management -    4205 XP
    M4GN3T's avatar

    @85.150.147..xxx: Sony zei 0.4 niet 0.1.

  40. crew Management -    4205 XP
    M4GN3T's avatar

    @Wakka: Als goed is moet Amazon verifiëren dat de PS4 bij hun gekocht is voordat je een review kan achterlaten.

  41.    29 XP
    Kila666's avatar

    Ik ben benieuwd naar de officiële aantallen hoeveel er defect zijn bij levering. Je moet altijd rekening houden met een fout marge bij massa productie. Ik zou me pas zorgen maken als van de over 1 miljoen verkochte PS4’s er 50.000 klachten binnen komen dat ze defect zijn. De huidige bekende aantallen zijn verwaarloosbaar als je dat legt tegenover 1 miljoen verkochte PS4’s.

  42.    290 XP
    Nick-Chronic's avatar

    zolang er geen Gran turismo is voor ps4 koop ik m toch nog niet . Alle goeie racegames zitten toch op de pc .

  43. Anoniem -   
    188.207.103..xxx's avatar

    @Playstation Fan: Dead On Arrival

  44.    901 XP
    BosnianBoss's avatar

    @Playstation Fan: dead on arrivel.

  45.    888 XP
    nis156's avatar

    Ik hoop dat ze het snel oplossen.

  46.    235 XP
    Xnator's avatar

    @Kila666:
    Zelfs 50000 zou acceptabel zijn. Dat is op 1 miljoen 5% fail ratio wat nog steeds niks is. 10 tot en met 15 % word zelfs nog acceptabel genoemd bij een release van een nieuw product. Alles daarboven is dan wel zorgwekkend maar eigenlijk ook weer niet helemaal…

  47. Anoniem -   
    Naam…'s avatar

    @Playstation Fan: dead on arrival

  48.    3241 XP
    tyger1's avatar

    @bliksum: klopt , maar ik geef je toe dat ik bang ben om hem de eerste keer aantesteken en de volgende keren ook .
    Maar ik ga ervan uit dat ik een van de kapotte ga krijgen , daarom hou ik mijn ps3 goed in vorm .
    Veel kunnen we er niet aan doen he .

  49. Anoniem -   
    Baggy Trouser's avatar

    Zucht. Dit is dus weer typisch een storm in een glas water. Totaal onbekend hoe de vork nu werkelijk precies in de steel steekt en ondertussen gaat de mug via social media en allerlei gamesites steeds meer op een olifant lijken. Ach ja blijkbaar hoort zulks bij een nieuwe console lancering.

  50.    692 XP
    pikeepikee's avatar

    Als Sony’s berekening klopt (dat van 0.4%) dan zou Amazon 150.000 consoles of meer moeten hebben verkocht. Ik persoonlijk weet niet of dat mogelijk is, maar ik hoop dat het wel zo is 😉

  51.    6601 XP
    Flaming_Kaiser's avatar

    @85.150.147..xxx: Ik kon de PS3 console zelfs na 2,5 jaar zonder gezeur omruilen. Ik koop al sinds de PS1 en ik heb nog nooit problemen gehad met garantie. 😉

  52.    198 XP
    MisterHon's avatar

    ach ja, mijn fat ps3 van 40 GB speelde uit de doos ook al geen games af. Meteen een nieuwe gekregen die het 3 jaar deed. Dus het gebeurt heus wel, hopelijk dit keer niet bij mij!

  53.    131 XP
    lordsem's avatar

    Dit is aardig wat kapotte console’s ik geloof wel dat wij onze release halen aangezien de consoles al wel in nederland zijn..of op de boot enigste wat sony kan doen is kijken waar de kapotte van daan komen en een patroon in gaan vinden.
    Als 2e maak ik me niet druk zit garantie op dus hopla terug naar de winkel en omruilen die zooi.

  54. Anoniem -   
    87.66.4.xxx's avatar

    1 = dat er 9/10 correcte mensen een beoordeling geven is waar
    2= waar zijn de mensen die geen problemen hebben ?
    3= fanboy beoordeling ??? ( ms fans )
    4= als sony weet wie dit gesaboteerd heeft dan kan men normaal gezien op een productie blad de consoles waar die pers.(onen) aan gewerkt heeft zien en er tussen uit doen

  55.    496 XP
    T_inus's avatar

    Ik vind het nogal opgeblazen, al kunnen we natuurlijk alleen maar gissen naar de werkelijke cijfers.

    Maar stel je hebt een failure rate van 1% (dat is echt laag voor zo’n massaproductie), er zijn nu 1 Miljoen consoles verkocht.
    Dat zouden dan 10.000 consoles zijn, deze mensen klagen natuurlijk (en terecht) waardoor het veel lijkt. Maar dat is het procentueel gezien natuurlijk niet.

    Ik maak me op dit moment in ieder geval totaal geen zorgen.

  56.    699 XP
    bliksum's avatar

    @tyger1

    ik ga gewoon van uit dat hij het doet, en de persentace is gewoon heel laag, zulke dingen kunnen gebeuren! en ik kijk met veel plezier er op uit!

  57.    573 XP
    Dutchpride0318's avatar

    Kan me er nog steeds niet druk om maken 🙂

  58.    578 XP
    Hypoman's avatar

    Het is heel simpel op te lossen door product nummers te gaan reserveren die werkelijk worden terug gebracht……. Geen paniek, je krijgt gewoon een nieuwe!

  59. Anoniem -   
    94.213.56..xxx's avatar

    @Playstation Fan: Dead On Arrival

  60.    89 XP
    KingGorch's avatar

    haha als je ook zag hoe ze verpakt werden door amazon

  61. Anoniem -   
    JD68's avatar

    Haters die geruchten verspreiden, meeer is het niet.

  62.    259 XP
    dnmw2705's avatar

    Ik kan maar één dingen zeggen:

    We zullen het over 11 dagen zien!

  63. Anoniem -   
    82.73.28.xxx's avatar

    Negatieve reacties zijn alleen op te vinden op amazon. Op best buy is er niks aan het handje. http://m.bestbuy.com/m/e/product/reviews.jsp?skuId=8240103&pid=1218866963585

  64. Anoniem -   
    Naam…'s avatar

    @Thomaswolf:
    Kan je lang opwachten op een PS4 slim, kwam met de andere PSen jaren later.

  65. Anoniem -   
    87.208.120..xxx's avatar

    @86.80.230..xxx: leuk beredeneerd,maar dat is een beetje naief, de ps4’s van NL zijn idd al in NL,en geloof me,daar zitten ook kapotte tussen,ik heb me een aantal dagen geleden behoorlijk opgewonden over de kapotte ps4’s in Amerika, maar ik ben dr klaar mee,29 november haal ik mijn ps4, gaat ie kapot,stuur ik hem terug! Liever meteen kapot,als na een jaar,met mijn eerste ps3 “Fat” 600 a1000 kapotte ps4’s op een miljoen!!! Laat het nou even bezinken mensen!!! Door de social media en het internet krijgt ieder persoon met een kapotte ps4 een stem,en die brullen boven al die blij ps4 bezitters uit,die een prima product hebben,… Ik maak me niet meet druk!

  66.    159 XP
    Martymcfly's avatar

    Wat een opgeklopte en overdreven reactie op het hele gebeuren. Kijk voor ieder ander apparaat eens naar customer reviews op Amazon.com. Het regent daar slechte reviews. Welk product je ook pakt. Ga eens op andere sites kijken die ps4’s verkopen. Nauwelijks negatieve reacties. Volstrekte onzin om hier zo’n punt van te maken.

  67. Anoniem -   
    Yosniper's avatar

    Weet iemand hier of de berichten kloppen dat er een te kort is aan PlayStations 4? Mijn pre order is bij een kleine winkel geannuleerd omdat het gene wat er binnen komt bij de leveranciers eerst naar de 6 grote winkels moet?

  68. Anoniem -   
    83.81.114..xxx's avatar

    @M4GN3T: Zover ik zie op Amazon is dat niet helemaal het geval. ik heb niet alles geteld maar zie vele review 1stars staan van mensen die niet verified zijn door Amazon.

  69.    214 XP
    redded's avatar

    Geloof me nou maar dat er heel heel heel wat meer stuk zijn of niet goed werken dan 600!!

  70.    28 XP
    Psylocke's avatar

    Ik denk dat het best wel meevalt allemaal. Zullen het volgende week gaan ervaren. let wel het is zo`n klein aantal waarbij dit nu speelt.

  71. Anoniem -   
    Naam…'s avatar

    @Yosniper:

    Grote winkels gaan altijd voor, dat zijn de belangrijke klanten voor Sony.

  72. Anoniem -   
    87.208.75..xxx's avatar

    @dnmw2705: Heb je een kapotte ps4 ja dan heb je pech.
    Laatst ging mijn wasmachine kapot 1 maand voordat de garantie afliep net mazzel zou ik zeggen.
    Liever de eerste dag {liever de 2edag moet nog wel gamen}je ps4 naar de klote dan een dag na je garantie met een lege bankrekening.

  73. Anoniem -   
    86.86.57..xxx's avatar

    @BosnianBoss:
    Helaas is dat daar heel normaal…

  74.    512 XP
    rufuzmitchell's avatar

    echt, he. wat een prutswerk. Ik had beter verwacht van Sony. Oh well, maar mooi dat ik geen pre-order heb, ik wacht wel een half jaartje.

  75. Anoniem -   
    verocious's avatar

    Ik heb ergens gelezen dat er mensen zijn die allemaal accounts aangemaakt hebben op sites als amazon voor de release van de Xbone zodat ze negatieve ratings kunnen geven. Ik weet de bron niet te herinneren maar het nieuwtje kwam van amerikaanse site. Ik ga ervan uit dat dezelfde soort trolls dit ook bij de PS4 doen, wat erg spijtig is natuurlijk maar wel iets is om rekening mee te houden.

  76.    183 XP
    KramerYouri's avatar

    Zo blij dat ik heb besloten 1 a 2 jaar te wachten.

  77.    901 XP
    BosnianBoss's avatar

    Zo kan het ook
    https://www.youtube.com/watch?v=7iwRWvPqoe0&feature=youtube_gdata_player

  78.    1006 XP
    Scrappy-_-coco0's avatar

    Caramba!

  79.    1738 XP
    Wesley_PS's avatar

    @87.208.120..xxx: ze komen de 27e pas in NL

  80. Anoniem -   
    86.89.176.xxx's avatar

    @87.213.110..xxx: Waar haal je in hemelsnaam die 5% vandaan? Op dit moment is het gissen naar de werkelijke aantallen. Denk nou is normaal na, tot nu wordt er alleen op amazon paniek gezaaid. Op andere sites is dit niet het geval. Daarnaast, er zijn 1.000.000(!) consoles verkocht in 24 uur! Al zijn er 5000 kapot (lijkt een groot getal), dan zit je nog maar op 0,5%. Bij letterlijk ieder elektronisch product is er een zeer kleine mogelijkheid dat je een kapot product koopt. Tot nu is er totaal nog geen reden om aan te nemen dat de PS4 uitzonderlijk veel kapot gaat.

  81. Anoniem -   
    80.56.125..xxx's avatar

    Maatje van me werkt bij een distributie centrum van blokker holding. De ps4’s komen daar zaterdag aan en vanaf maandag wordt een deel van de winkels (intertoys/bart smit) al voorzien van voorraad. Niemand hoeft uitstel te vrezen. Ook is er meer vorraad dan aanvankelijk gedacht werd

  82.    1121 XP
    digitalj8's avatar

    Ik hoor van PSX-Sense wat uit het onderzoek is gekomen.
    Dus dat wacht ik gewoon af.

    Off topic: Als Vrijdag de Xbox One uitkomt, in de US, ben ik eigenlijk wel erg benieuwd hoeveel console’s bij Microsoft defect zullen zijn???

  83.    9 XP
    Halovision's avatar

    Amerika is natuurlijk een groot gebied en niet vergeten dat het wel eens mis kan lopen tijdens de transport. Tevens als ze de bodem van hun dozen niet voorzien van een zacht bedje…

  84. Anoniem -   
  85.    581 XP
    Playstation Fan's avatar

    we blijven positief, en gaan er van uit dat alle ps4 gecontroleerd worden voor dat ze de fabriek uitgaan,
    hier nog een link omtrend
    http://www.eurogamer.nl/articles/2013-11-18-opstartproblemen-voor-klein-percentage-ps4-consoles

  86.    3241 XP
    tyger1's avatar

    Nu is een thread opgedoken op het forum van IGN (via VG247), die destijds al vroeg werd gesloten. Daarin zei een zelfverklaarde Foxconn-werknemer: “Aangezien Foxconn ons niet eerlijk behandeld, behandelen wij de PS4 niet eerlijk. De consoles die wij in elkaar zetten kunnen hooguit opgestart worden, maar niet meer dan dat.”

    Of dat waar is en of er een verband is met de ‘blue light of death’ is nog onduidelijk

    Het artikel staat op
    http://www.eurogamer.be/articles/2013-11-18-opstartproblemen-voor-klein-percentage-ps4-consoles?utm_source=eurogamer&utm_medium=email&utm_campaign=be-daily

    En zou wel eens kunnen kloppen , nu hopen dat de eerste ps4 voor USA waren .
    🙂 🙂

  87.    3241 XP
    tyger1's avatar

    @Wesley_PS: Hey leuk dat je dit weet maar zouden
    ze per containerschip komen of met een vlieger ?
    BTW Europa zal wel releasen op 29/11.
    En dan maar hopen op geluk dat de kapotte aan de USA geleverd werden .
    Zo wie zo zal de ps4 wel eens breken in die 2jaar , bij mij toch 🙂

  88.    578 XP
    Hypoman's avatar

    @Yosniper:
    Heeee kerel! Issie gecanceld? Heb m snel via wehkamp gepreordered! Geen leveringsgarantie helaas!

  89. Anoniem -   
    77.251.245.xxx's avatar

    @skysurprise als jij 1 van de 600 bent is het geen schande nee

  90.    4528 XP
    ps3dennis's avatar

    @BosnianBoss: Er zijn daar studenten verplicht voor studie punten aan het werk gezet + ze krijgen er niet voor betaald. Weigeren mochten ze ook niet ..vanwege het dan mis lopen van kostbare studie punten.

  91.    57 XP
    Spy's avatar

    We zien het allemaal op 29 november 🙂

  92. Anoniem -   
    178.118.16.xxx's avatar

    @82.73.28.xxx: Heb je de datums van die positieve reviews op Bestbuy gezien? Die reviews stonden er al dikwijls maanden voor release op de site. Gewoon gasten die hem besteld hadden en al beginnen te reviewen terwijl ze nog nooit een PS4 in handen gehad hebben…
    Ik ga gewoon zoals ik al van plan was mijn KZ megabundel PS4 halen, en ik zie wel of hij het doet of niet…en anders val ik terug op mijn garantie, want daar dient het ook voor.

  93.    159 XP
    Martymcfly's avatar

    @Spy:
    Eens

  94.    504 XP
    Dreamingman's avatar

    En dit is nou ook nog eens een reden waarom ik nooit op de datum dat een nieuw systeem uitkomt hem gelijk wil hebben. Alle kinderziektes die er nu in zitten zijn pas over een jaartje bij nieuwe produktie lijnen helemaal weg. Deze jongen is wel zo verstandig pas over een jaartje een ps4 te gaan kopen. Geen last meer van kapotte ps4’s en ook nog eens een ps4 die waarschijnlijk zon 50 tot 75 euro goedkoper is.

  95.    581 XP
    Playstation Fan's avatar

    @Dreamingman:

    PS4 wordt niet zo snel in prijs verlaagd als de PS3

    http://www.psx-sense.nl/152458/ps4-wordt-niet-zo-snel-in-prijs-verlaagd-als-de-ps3/

  96.    3087 XP
    Patr!ck's avatar

    @BosnianBoss: Haha dan voel je je genaaid. En flink ook

  97. Anoniem -   
    217.121.189.xxx's avatar

    een poos terug hadden ik en een paar andere gasten over een bepaald NewsBericht van Sony waarin ze Xbox lof gaven voor het feit dat ze als bedrijf dingen altijd wel voor elkaar krijgen.
    mijn vermoeden was dat het een steek onder water was en dat er waarschijnlijk gesaboteerd was ( had ik toen ook gepost.) en kijk wat er gebeurt is..

  98.    1738 XP
    Wesley_PS's avatar

    @217.121.189.xxx: is geen sprake van sabotage, is ook allang ontkend. Het ligt aan het feit dat een aantal werknemers door vermoeiheid wat foutjes maakten

  99.    3241 XP
    tyger1's avatar

    @bliksum: Gisteren toch even de klachten gelezen en Amazon gaat ook niet vrijuit .
    BV Een krijgt zijn ps4 thuis in een doos die 4 x groter is dan die van ps4 , kijk erin en de doos zit vol met met kranten en 2 plastic zakken met lucht erin en dan nog 1 lap met airbolletjes .
    Dus je kan al denken ???? WTF

  100.    4528 XP
    ps3dennis's avatar

    @tyger1:

    “PlayStation 4 Blue Light Of Death Failure Caused By Shipping Damage Confirms Sony”
    Hopelijk zijn ze een stuk voorzichtiger met onze PS4’s