PlayStation 3 (500GB) + The Last of Us + Beyond: Two Souls

PlayStation 3 (500GB) + Assassin’s Creed IV – Black Flag + The Last of Us

 

Crysis 3

Geplaagd door een visie van een catastrofische toekomst voor de mensheid keert Prophet terug naar New York, vastberaden om het op te nemen tegen de corrupte Cell Corporation en de buitenaardse Ceph. Om dat te doen mag je als speler gebruik maken van hoogtechnologisch wapentuig, waaronder een verbeterd Nanosuit en fantastische buitenaardse wapens. Compleet nieuw is een high-tech composiet boog waarmee je de dodelijkste jager op de planeet kunt worden.

  • Prijs: €19,99
  • Verzendkosten: Gratis
  • Onze review: Crysis 3, door Roy Wijkstra
  • Metacritic score: 77
  • Link: Saturn

BioShock Infinite [Premium Edition]

Deze game neemt je mee naar het jaar 1912 en plaatst je in Columbia, een vliegende stad. Hier neem je de rol aan van Booker DeWitt, een voormalige Pinkerton detectieve. Uit geldnood besluit hij om nog één laatste missie aan te nemen, eentje die eruit bestaat om Elizabeth – gevangen van kinds af aan in Columbia – te redden. Tijdens deze missie zullen beide personages een nauwe band sluiten die het toelaat om hun krachten letterlijk met elkaar te bundelen. Zo kan Elizabeth haar vaardigheden die tijd en ruimte kunnen veranderen combineren met de brute kracht die Booker tijdens confrontaties inzet.
 

Saints Row IV [Commander in Chief Edition]

Na de gebeurtenissen van de vorige game, stonden de Saints weer volop in de aandacht. Alleen werden ze deze keer niet als gevaarlijke criminelen beschouwd, maar als patriotten onthaald na het redden van Steelport. Gebruik makende van hun stijgende populariteit, besloot jij, als leider van de Saints dat het tijd was om de volgende stap te nemen en je verkiesbaar te stellen voor de hoogste machtspositie in het land. Nu lijkt jou, als leider van de Saints én als President van de USA, niets meer in de weg te staan!