SEGA kondigt Alien: Isolation aan

Nadat eerder al de naam en screenshots lekte heeft SEGA vandaag Alien: Isolation officieel aangekondigd voor onder andere de PlayStation 4. De game is in ontwikkeling bij Creative Assembly en zal eind dit jaar gaan verschijnen.

In de game draait het om de roots van de film uit 1979 waarbij je als speler alles op alles moet zetten om te overleven, aangezien de Xenomorph je op ieder moment een kopje kleiner kunnen maken. Het verhaal is gesitueerd in een ontmanteld handelsstation waarbij jij als speler op zoek moet naar grondstoffen, oplossingen moet bedenken en je verstand moet gebruiken om de missie te doen slagen evenals om te overleven.

Naast deze eerste details is er ook een trailer vrijgegeven die hierboven te zien is. Verder is er nog een developer diary te bekijken (hieronder) en hebben we de eerste screenshots.

  1.    1488 XP
    lilrobbie22's avatar

    Ziet er best nice uit op de yt kanaal van playstation access staan ook al gameplay beelden. Waarschijnlijk ging het om deze game die op de cover gaat staan van game informer

  2.    1813 XP
    R*forever's avatar

    @lilrobbie22:

    ALS dit waar is wil ik nooit meer zo een hype aankondiging…
    Sega is gewoon brol

  3.    1737 XP
    derage88's avatar

    En nou maar zien of de getoonde gameplay ook daadwerkelijk in de game komt… Colonial Marines is nog te vers geleden.

  4.    64 XP
    vbshinra's avatar

    Deze ziet er wel goed uit, maar ik heb helaas nog trauma van Colonial Marines.
    Gelukkig is het deze keer een survival horror game, deze genre past perfect bij Alien

  5.    170 XP
    dennydenhaag's avatar

    Van deze game krijg je weer ouwr gouwe nachtmerries, de trailer is al angstaanjagend, deze game moet ik hebben

  6.    531 XP
    monsternon's avatar

    Gearbox had andere game echt verpest. Hopen dat sega nu beter reputatie krijgt met deze game. Ook al gearbox de vorige game maakten veel mensen gaven sega de schuld.

  7.    113 XP
    GinoSaputo's avatar

    dit is wel echt wat ik droom als ik aan een Alien game denk. Hopelijk weet het ook een dynamische ervaring neer te zetten. Dus dat je bij de tweede playthrough nog steeds je broek volschijt.