Recent kon je hier lezen dat een medewerker van Sony uit de school had geklapt dat er een PS4 versie van The Last of Us aan zit te komen, terwijl Sony kort daarna met een reactie kwam dat er nog helemaal niks hierover is aangekondigd. Toch lijkt het er wel degelijk op dat The Last of Us komende zomer naar de PS4 gaat komen.

Nu gaat het om een Spaanse retailer die dit vuurtje verder aanwakkert. Bij Xtralive kan je The Last of Us Complete Edition namelijk al reserveren voor de datum van 19 juni waarop de game zou moeten verschijnen, zie hieronder.

Hoewel je dit nog steeds niet als een harde bevestiging kan zien, moet het zo langzamerhand toch wel een zekerheid gaan worden. Waar rook is, is immers vuur. Daarnaast kon je hier eerder vandaag al lezen dat de Duitse tak van GameStop de titel op een interne releaselijst voor dit jaar heeft staan en hoewel dat ook nog niet direct alles zegt, is ook dit weer een duidelijk teken aan de wand.

Het is bovendien ook niet de eerste keer dat een retailer een nog te verschijnen titel op zijn website plaatst, nog voordat een uitgever hier met een bevestiging/aankondiging van is gekomen. We zijn dan ook benieuwd hoelang Sony nog om de hete kolen heen blijft draaien. Wanneer Sony met een officiรซle bevestiging omtrent The Last of Us voor de PS4 komt, kun je dat natuurlijk hier lezen.