Het is al bijna twee weken terug dat inFAMOUS: Second Son het levenslicht zag en iedereen met Delsin Rowe en diens krachten met de D.U.P. kon gaan afrekenen. Zoals het vaak gaat met een nieuwe game komen er wensen naar voren van de spelers en eentje daarvan is het wijzigen van het moment van de dag.

In de game zul je afhankelijk van de verhaallijn op verschillende momenten van de dag spelen, zoals je wellicht zelf al gemerkt hebt. Met de nieuwe update kun je nadat je het hoofdverhaal hebt uitgespeeld dit instellen. Wil je liever alles ’s nachts doen of juist overdag? Dan is dat binnenkort mogelijk.

Naast deze nieuwe feature is er voor degene die mooie plaatjes van Seattle willen schieten de optie om de Heads Up Display (HUD) uit te schakelen. Zo is het scherm dus vrij van informatie over je krachten enzovoort. Als laatste kun je nu ook de framerate vastzetten op 30 frames per seconde.

Dit zal voor sommigen onder jullie die toch een wat stotterende ervaring hadden een uitkomst zijn. Het team achter de game heeft liever niet dat dit vaststaat, maar ze willen er tegelijkertijd wel voor zorgen dat iedereen de beste en meest soepele ervaring heeft.

Wij waren zeer te spreken over inFAMOUS: Second Son al was meer diepgang in de zijmissies wenselijk geweest zo valt te lezen in onze review.