Inmiddels is Minecraft voor de PlayStation 3 al verschenen en iedereen die onze review gelezen heeft, weet dat we best tevreden waren over deze titel. Daarnaast zal het Minecraft universum zelfs worden uitgebreid met een film versie waarvan we weten dat deze door Warner Bros. geproduceerd wordt. Het enige wat nog steeds niet bekend is, is wanneer Minceraft naar de PlayStation 4 en PS Vita zal komen.

4J Studios heeft nooit aangegeven dat Minecraft niet naar de PS4 en PS Vita zal komen, wel hebben ze eerder aangegeven dat Minecraft geen launchtitel zou zijn voor de PlayStation 4. Nu Sony’s nieuwste console al enige tijd uit is zijn wij wel benieuwd naar wanneer de game nu eigenlijk verschijnt op de twee andere PlayStation platformen. De onderstaande foto geeft hier geen uitsluitsel over, maar het is wel een duidelijke teaser naar hetgeen nog komen gaat.

De game is in ieder geval speelbaar op de PlayStation 4 en PlayStation Vita, wat zou kunnen betekenen dat 4J Studios de game aan het testen is. Hopelijk duurt het dan ook niet lang meer voordat we meer informatie krijgen over wanneer Minecraft naar Sony’s twee andere platformen gaat komen. Ben je hier erg nieuwsgierig naar? Blijf dan vooral de site in de gaten houden voor meer informatie