Tijdens de persconferentie van Sony op de E3 werd inFAMOUS: First Light aangekondigd voor de PlayStation 4. Dit is het eerste DLC pakket voor inFAMOUS: Second Son en deze is stand-alone, wat betekent dat je Second Son niet in je bezit hoeft te hebben om de DLC te kunnen kopen en spelen.

Tijdens de persconferentie werd verder alleen gemeld dat inFAMOUS: First Light zal verschijnen in augustus, zonder een exacte releasedatum te noemen. Nu is er echter een screenshot uit de PlayStation Store opgedoken die de echte datum wellicht laat zien.

Op de afbeelding onderaan dit bericht zie je dat er in de PlayStation Store staat dat inFAMOUS: First Light zal verschijnen op 26 augustus. Natuurlijk is het nog even afwachten tot een officiële bevestiging, maar 26 augustus lijkt een realistische datum.

De afbeelding is afkomstig uit de Amerikaanse PS Store, die altijd van een update voorzien wordt op dinsdag en laat 26 augustus nou net op een dinsdag vallen. Het zit er dus goed in dat deze datum klopt. Als dat zo is kunnen we in Europa de DLC op woensdag verwachten, 27 augustus dus.

screengrab-610x552