Onlangs hadden we al een erg mooie prijsvraag waarbij we driemaal Sniper Elite III weggaven. Naast die prijsvraag hebben we nu weer wat anders voor je, namelijk een Bluetooth toetsenbord voor je PlayStaton 3 of PlayStation 4. Het gaat hier om een Bluetooth toetsenbord van accessoirefabrikant ZAGG, namelijk de ZAGGkeys.

Van website MobielBereikbaar mogen wij één iemand blij maken met dit toetsenbord. De ZAGGkeys is erg compact, dun en licht van gewicht. De ZAGGkeys kun je overigens ook nog eens gebruiken samen met je tablet, of smartphone en dus niet alleen je PS3 of PS4.

Wat moet ik doen?

Elk PSX-Sense lid kan meedoen en het enige wat we van je vragen is een e-mail te sturen naar [email protected] met als onderwerp ‘ZAGGkeys’. In deze e-mail is het verplicht je adresgegevens te vermelden en je PSX-Sense gebruikersnaam. Uiteindelijk zullen wij willekeurig één winnaar uitkiezen. Ben je vergeten je adresgegevens/gebruikersnaam te melden, dan komt je inzending automatisch te vervallen.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'ZAGGkeys'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en MobielBereikbaar.nl zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 11 juli 2014. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door MobielBereikbaar.nl.