De PlayStation 4 is nu alweer een tijdje uit en er is op dit moment al een mooi aantal games beschikbaar. Naast compleet nieuwe games zien we toch ook dat oudere games, die al voor de PlayStation 3 zijn verschenen, een remake met verbeterde graphics en dergelijke krijgen voor de PS4. Denk bijvoorbeeld aan The Last of Us, Tomb Raider, Grand Theft Auto V en meer. De kans is groot dat we binnenkort nog een game aan dit lijstje mogen toevoegen en niet zomaar één.

Twee Duitse retailers melden namelijk op hun site dat de PlayStation 3-topper Beyond: Two Souls zal gaan verschijnen voor de PlayStation 4. Er wordt helaas op beide sites weinig gemeld over de game wat betreft het grafische aspect of andere veranderingen ten opzichte van de PS3 versie. Beide sites melden echter wel dat Beyond: Two Souls in 2014 voor de PS4 uit zal komen en één van de twee meldt bovendien dat de release in september zal zijn.

Voor nu is het nog even afwachten totdat Sony of Quantic Dream iets bevestigen, maar wellicht dat er op de Gamescom meer zal worden verteld.