Arkane Studios bracht ons het prachtige Dishonored en sindsdien is het wachten op een officieel vervolg. Al langere tijd gaan er geruchten rond dat dit vervolg in de maak is, maar tot op heden is Bethesda stil. Op de E3 bracht Bethesda ons geen grote onthullingen, maar er is altijd de Gamescom nog. Zal Dishonored 2 daar dan aangekondigd gaan worden?

Er zijn nieuwe geruchten opgedoken die aangeven dat Dishonored 2 op de Gamescom onthuld zal gaan worden als een game voor de PlayStation 4, Xbox One en PC zijnde die moet uitkomen in november 2015. Deze geruchten zijn afkomstig van een anonieme bron van VG247 die aangeeft dat wederom Arkane Studios in Lyon aan de game werkt. Harvey Smith zou ook deze keer weer aan het roer van de ontwikkeling staan.

Ditmaal krijgt de game ook een subtitel en deze is: ‘Darkness of Tyvia’. Hieronder de box-art van de game, maar of dit nieuws allemaal klopt is een beetje de vraag. VG247 heeft nog navraag gedaan bij Bethesda, maar niemand kon op het bericht reageren. Ook is de onderstaande box-art vrij gemakkelijk in elkaar te shoppen.