Enige tijd terug kondigden Koch Media en Milestone de racer Sébastien Loeb Rally EVO aan en deze game moet in de herfst van dit jaar naar de PlayStation 4 en Xbox One komen. Het is even stil geweest, maar nu laat de game weer van zich horen en wel via een developer diary, welke je hierboven kan bekijken.

De eerste developer diary is geheel gewijd aan het design van Sébastien Loeb Rally Evo. In de video praat Dino Lanaro, de TV-presentator, met Alex Zucca, Milestone’s lead game designer. Ze hebben het over hoe Milestone’s nieuwe IP tot stand is gekomen, hoe de verschillende tracks zijn ontworpen en gebouwd, welke auto’s er in het spel zitten en de physics die er worden gebruikt.

Dit is de eerste in een 3-delige serie van developer diaries die Milestone heeft gepland. In de komende weken zal er een developer diary uitgebracht worden met Sergio Rocco, lead artist, die ingaat op de artistieke aspecten van het spel en met Mattia De Nadai, lead programmer, die enkele programmering geheimen met ons zal delen.