Square Enix heeft meer details vrijgegeven over de aankomende uitbreiding voor Final Fantasy XIV: A Realm Reborn. Heavensward, zoals de nieuwe content heet, moet in juni verschijnen en zal in verschillende versies beschikbaar zijn. Allereerst moet je er rekening mee houden dat je genoeg vrije ruimte op je harde schijf hebt, want de content vereist op de PlayStation 4 maar liefst 50GB en op de PlayStation 3 zo´n 20GB.

De verschillende versies bestaan uit een standalone editie van Heavensward, die zowel fysiek als digitaal afgrond $40 kost. Dan is er nog de onderstaande Collector´s Edition, welke zo´n $130 kost. Hierin zit een beeld van een draak, een artbook, speciale box, extra in-game content en natuurlijk de game inclusief de uitbreiding.

Deze versie is ook digitaal verkrijgbaar en kost dan afgerond $60, waarbij de fysieke content ontbreekt. Daarnaast is er ook nog de Final Fantasy XIV Online Edition, welke de originele game bevat, de uitbreiding en 30 dagen speeltijd. Deze versie gaat digitaal en fysiek voor $60 over de toonbank.