http://playsense.nl/images/file/img_5513354d7845a.jpg

De PlayStation 4 is vandaag voorzien van de geplande firmware update versienummer 2.50. In dit artikel kon je al lezen wat er allemaal nieuw is in deze PlayStation 4 firmware update. De meest interessante feature die deze update met zich meebrengt is de mogelijkheid dat je nu de console in ‘Suspend/Resume’-modus kunt zetten, een verbeterde stand-by modus. Deze modus zorgt ervoor dat je een game niet hoeft af te sluiten en de PS4 gewoon in stand-by kunt zetten. De volgende keer dat je dan weer je PS4 aanzet, zal je precies weer op het punt in de game beginnen waarop je de console in stand-by hebt gezet.

De firmware update is te downloaden via het instellingen menu op je PlayStation 4 of onder ‘meldingen’, waar je een notificatie te zien krijgt als er een nieuwe firmware update is. De PS Vita is ook voorzien van een nieuwe update, wat hier allemaal nieuw aan is kan je hier vinden.

Mocht je beide firmware updates nog niet te zien krijgen? Heb geduld, de uitrol gaat vaak gefaseerd en dus kan het voorkomen dat bij sommige gebruikers het eerder ter download aangeboden wordt dan bij anderen.

De update weegt 245Mb.