Gisteren kwamen natuurlijk The Witcher 3: Wild Hunt én de House of Wolves DLC voor Destiny uit. Iets waarmee ik het persoonlijk best moeilijk heb, aangezien ik beide games graag wil spelen, maar ik nog twijfel waaraan ik nu moet beginnen. Ik heb dit dan ook geschreven omdat ik eigenlijk jullie hulp een beetje wil inroepen en bovendien ben ik tevens benieuwd waar jullie voorkeur nou naar uitgaat.

Met het spelen van zowel de The Witcher 3: Wild Hunt als met het spelen van House of Wolves zul je behoorlijk wat tijd kwijt zijn. Dus als je net als ik beide games (om het zo maar te noemen) echt wilt gaan doorploegen, dan heb je een probleem. Ik kan het natuurlijk om en om doen, maar dat vind ik niet optimaal. Als ik ergens aan begin, dan wil ik het voorlopig wel even blijven spelen ook. Met House of Wolves en met Destiny in het algemeen, ben je er bijvoorbeeld mede van afhankelijk of je ook vrienden hebt die het veel spelen. Gelukkig is dat voor mij geen probleem, want mijn vriendenlijst bestaat uit een behoorlijk aantal Destiny liefhebbers en dat is ook waarom ik twijfel.

Ik wil aan de ene kant zo snel mogelijk met mijn vrienden beginnen aan House of Wolves, al kan ik dit natuurlijk later ook nog doen. Uit mijn lijst zijn er altijd wel mensen die met mij Destiny willen spelen, dat is het probleem niet. Het idee alleen dat ik dan bij sommige van mijn vrienden verder achterop zal raken bevalt mij minder. In de tussentijd ben ik echter ook langzaam maar zeker opgegaan in de hype rondom de release van The Witcher 3: Wild Hunt. Wat daarnaast ook nog meespeelt is dat ik binnenkort met Lennard en Danny naar Los Angeles zal vertrekken om daar namens de redactie de E3 bij te gaan wonen. Zoveel tijd tot ik vertrek is er dus niet meer en los daarvan heb ik tevens nog mijn afspraken met vrienden die ik vaak tref in de weekenden.

Dan te bedenken dat vlak na de E3 Batman: Arkham Knight nog verschijnt – die ik ook op mijn lijstje heb staan – en je begrijpt hopelijk waarom ik met een dilemma zit. Kort samengevat wil ik graag gelijk met mijn vrienden de House of Wolves DLC doorploegen, maar tevens wil ik mij gelijk gaan storten in het avontuur van The Witcher 3: Wild Hunt. Vandaar dat ik mijn noodkreet hier eigenlijk neerpen, omdat ik het gewoon even niet meer weet. De twijfel is groot en hopelijk kunnen jullie mij het laatste zetje geven. Wanneer ik voor de éne game ga, dan zal ik op een later moment pas tijd vrij maken voor de ander.

Dit artikel heb ik dus om twee redenen geschreven. Enerzijds ben ik nogmaals oprecht benieuwd aan welke game jullie begonnen zijn en anderzijds hoop ik dat mijn twijfel weggenomen zal worden op basis van jullie reacties. Ik wil voor mij zelf tenslotte toch een keuze maken. The Witcher 3: Wild Hunt of House of Wolves, voor mij lastig om tussen te kiezen.