We kunnen inmiddels alweer een tijdje aan de slag met The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited op de PlayStation 4. Hoewel de game van zichzelf al goed is voor enorm veel uren speelplezier, zal de game de komende tijd nog meer content gaan krijgen in de vorm van DLC. Dit liet ontwikkelaar Zenimax Online weten op QuakeCon 2015.

Er zal elk kwartaal een nieuw DLC pakket verschijnen voor The Elder Scrolls Online. De eerste uitbreiding, Imperial City, kreeg onlangs al een releasedatum. Die DLC zal op 16 september te downloaden zijn voor de PlayStation 4. In het laatste kwartaal van dit jaar zal vervolgens de Orsinium DLC verschijnen.

In de eerste helft van volgend jaar komen dan nog twee andere uitbreidingen voor de game uit: Thieves Guild en Dark Brotherhood. Over deze twee DLC pakketten is nog vrij weinig bekend en we kunnen ook pas begin 2016 meer informatie hierover verwachten.

Zenimax meldde als laatste nog dat er ook verschillende updates voor The Elder Scrolls Online op de planning staan. Zo wordt onder andere de Group Finder flink verbeterd en zal de game ondertiteling krijgen.