Rocket League is momenteel een behoorlijke hype, zoals Roy vorige week al liet weten in zijn artikel. De game is momenteel gratis te downloaden op de PlayStation 4 als je een PlayStation Plus lidmaatschap hebt, dus check de game zeker even als je dit nog niet hebt gedaan. Spelers van Rocket League hebben ook mooie dingen om naar uit te kijken, want Psyonix zal spoedig met een patch komen, evenals DLC.

Allereerst de patch, die binnenkort moet verschijnen. Deze update zorgt er onder andere voor dat je winst/verlies ratio voortaan wordt weergegeven als een percentage. Ook worden spelers die ranked wedstrijden vroegtijdig verlaten gestraft. Wat voor gevolgen dit precies gaat hebben is echter nog niet bekend. Pysonix deelde verder nog de volgende lijst met zaken waar momenteel ook aan gewerkt wordt.

  • Een 3v3 ranked modus
  • Spectator modus
  • Oplossing voor het spelen met vrienden op een ander platform
  • Speciale items voor alle spelers die last hebben gehad van de problemen met de servers

Ook is er DLC op komst voor Rocket League, zowel gratis als betaald. De gratis DLC betreft een nieuwe map, die meer de vorm heeft van een normaal stadion in plaats van een cirkel. Het betaalde DLC pakket, dat naar de naam Supersonic Fury luistert, voegt twee nieuwe auto’s aan de game toe. Bovenaan dit bericht kan je één van de twee voertuigen zien. Hoeveel deze DLC gaat kosten is nog niet bekend. Beide uitbreidingen moeten binnen een paar weken verschijnen.