Square Enix komt later dit jaar met Dragon Quest: Heroes, maar daar zal het niet bij blijven. De Japanse uitgever heeft nog meer games aangekondigd binnen deze franchise. Zo zal Dragon Quest X naar de PlayStation 4 gaan komen. Dit is een MMO die momenteel speelbaar is op de PC, Wii en Wii U. Of deze MMO ook naar Europa komt is nog niet bekend.

Dragon Quest XI is de nieuwe game in de franchise en deze is aangekondigd voor de PlayStation 4. De game draait op de Unreal Engine en zal in stijl zijn van Dragon Quest VIII. Ook voor deze titel is het nog even afwachten of het een release in Europa gaat zien, maar hierover gaf Square Enix de volgende reactie tegen Eurogamer.

“We don’t have a concrete plan at the moment. However, we will consider it as we’ve done in the past for other Dragon Quest titles.”

Als laatste nog wat over Dragon Quest Builders. Deze game werd enige tijd terug aangekondigd en moet een mix zijn tussen een JRPG en Minecraft. Hiervan is nu een gameplay video verschenen die je hieronder kan bekijken. Ook hiervan is nog niet bekend of de game in Europa uit gaat komen.