Ontwikkelaar Naughty Dog is tegenwoordig vooral bekend van games als Uncharted en The Last of Us, maar de studio kwam in het verleden onder andere ook met Jak & Daxter, een franchise die nog altijd geliefd is bij veel gamers. De laatste Jak & Daxter game is alweer van jaren geleden.

Naughty Dog was ooit bezig met een nieuwe Jak & Daxter, maar dit vierde deel werd vervolgens geannuleerd, omdat de ontwikkeling van The Last of Us destijds de hoogste prioriteit kreeg. Via Scribble Pad Studios, een bedrijf dat concept-art maakt voor onder andere EA, Activision en Naughty Dog, zijn er nu concept afbeeldingen opgedoken van Jak & Daxter 4.

Uit de afbeeldingen, die je in de galerij hieronder kan bekijken, blijkt duidelijk dat Naughty Dog voor een wat meer realistische benadering koos. De concept-art ziet er dan ook zeker interessant uit en wij vinden het jammer dat dit project geschrapt is. Het is te hopen dat Naughty Dog ooit nog met een nieuwe Jak & Daxter game gaat komen, want de concep-art ziet er veelbelovend uit.